2019-ben érkezik a Photoshop teljes értékű változata iPadre

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/16/2019-ben-erkezik-a-photoshop-teljes-erteku-valtozata-ipadre/

A designer közösség évek óta könyörög az Adobe-nak azért, hogy a Photoshop teljes értékű változata fusson iPaden is. Imáink meghallgatásra kerültek, ugyanis 2019-ben érkezik egy olyan kiadása a grafikai szoftvernek, ami a Creative Cloud szolgáltatásnak köszönhetően szinkronban lesz az asztali változattal és az ígéretek szerint (majdnem) mindent tudni fog, amit a gépes változat is. Az…

Na végre! :+1::+1:

„Szerinted nálad ki fogja majd váltani a gépes verziót?”
Teljesen kizárt.
Vagyis a 13 éves Torrent Misi biztosan jót fog szórakozni vele, s majd kardot szerkeszt random celebek kezébe. Komolyabb grafikai munkák elvégzésére viszont már most is van app, mégpedig a majd 1 gigás Affinity Photo, ami 7000HUF, de még rá sem mondanám, hogy tökéletes.
Egyszerűbb feladatokra meg ott van a Pixelmator 700HUF-ért.
A videóban bemutatott Photoshop CC a Pixelmator-nál egy fokkal jobb, az Affinity-t meg sem közelíti. A Creative Cloud az egyetlen olyan funkciója, ami indokolná az app beszerzését, de akinek már Creative Cloud előfizetése van, az biztos nem fog iPad-en bohóckodni a videóban bemutatott kiherélt Photoshoppal.
Ha valóban ingyenes lesz iPad-re a Photoshop CC, akkor a most Pixelmatort használóknak éri meg majd váltaniuk, egyszerűbb bannerek készítésére jó lesz. Az összetettebb grafikai feladatokat végzőknek viszont továbbra is az Affinity programjai jelentik az egyetlen alternatívát, amennyiben iPad-en szeretnének dolgozni. Igaz az Affinity szomjazza a Pro-t, Air2-n még elvan, az alatt nem tudom elindul-e egyáltalán.