2019-ben új Smart Battery Case érkezhet


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/10/2019-ben-uj-smart-battery-case-erkezhet/

Én hatalmas rajongója vagyok az Apple Smart Battery Case-ének, ami tulajdonképpen egy külső akkumulátor. Rengeteget használtam az iPhone 6 és 6s készülékemmel, és újra meg is megvásároltam, amikor kijött belőle egy új generáció az iPhone 7-hez. Kiszivárgott egy ikon az Apple szoftveréből, amiből jól látszik, hogy a cégnél fejlesztés alatt van a mostani iPhone-okhoz is egy…


#2

Sziasztok!

Nem értem kinek tetszik ez a akus tok, mintha én rajzoltam volna! Egy szilikon tok a közepébe rakva egy aksi, jó puposan mindenképpen katasztrófa!


#3

Én meg azt nem értem, hogy ha képesek olyan készüléket gyártani (Apple, Samsung…stb) ami arcfelismeréssel feloldható, akkor miért nem tudnak olyan aksit gyártani ami legalább 2-3 napot kibír intenzív használat melett?


#4

Kompatibilis lesz, van egy eredeti erdőzöld Xs bőrtokom, az X kamera kivágása kb 1mm-rel kisebb ami látszik is. Szóval ha az Xs-hez fog passzolni akkor az X-re minden további nélkül jó lesz.


#5

Miért nem azelőtt rajzoltad le, hogy piacra dobták?
Utólag mindenki letud bármit rajzolni, sőt a frankót is meg tudja mondani…


#6

Mert az akkugyártóknak is meg kell élni valamiből, gondolod, hogy nincs már meg az utód? Csak még elötte kivesznek a technológiából annyi pénzt amennyit tudnak…
VHS-> Video CD-> DVD-> BRD-> 4K-> 8K …

Te is, és én is ezt csinálnám…


#7

7890 ft- annak az iphone xs toknak az ára amit vásároltam, a telómhoz3400 mah. Valóban nem kecses , de nem púpos.És elengedhetetlen azok számára, akik munkára, játékra,stb használják , a készüléket . Szerintem.


#8

Katasztrofális!!!400ezres telefonra aki ilyet rárak…
A másik:Már több éve van olyan akku technológia aminek a készenléti ideje 30 nap,és 0-100%-ra 30mp!!! alatt töltődik fel.Nano technológiás akku,ráadásul a mérete kb 1%-a a mostani akksiknak.
De ugyan úgy ahogy van napenergia,geothermia,szélenergia,mégis földgázt,fát használunk fűteni,és benzint és gázolajat tankolunk.
Nagyon vissza van fogva a technológia!
El kell adni a régi akkukat,a power bank-eket,és az ilyen fantasztikus tokokat!
És az,hogy a környezetet és a földet tönkretesszük az nem számít,majd elmegyünk lakni a mars-ra.
A koncepció nem a meglévő megóvása,hanem a kihasználása,majd egy másik keresése.