2019-ben új Smart Battery Case érkezhet

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/10/2019-ben-uj-smart-battery-case-erkezhet/

Én hatalmas rajongója vagyok az Apple Smart Battery Case-ének, ami tulajdonképpen egy külső akkumulátor. Rengeteget használtam az iPhone 6 és 6s készülékemmel, és újra meg is megvásároltam, amikor kijött belőle egy új generáció az iPhone 7-hez. Kiszivárgott egy ikon az Apple szoftveréből, amiből jól látszik, hogy a cégnél fejlesztés alatt van a mostani iPhone-okhoz is egy…

Sziasztok!

Nem értem kinek tetszik ez a akus tok, mintha én rajzoltam volna! Egy szilikon tok a közepébe rakva egy aksi, jó puposan mindenképpen katasztrófa!

Én meg azt nem értem, hogy ha képesek olyan készüléket gyártani (Apple, Samsung…stb) ami arcfelismeréssel feloldható, akkor miért nem tudnak olyan aksit gyártani ami legalább 2-3 napot kibír intenzív használat melett?

1 kedvelés

Kompatibilis lesz, van egy eredeti erdőzöld Xs bőrtokom, az X kamera kivágása kb 1mm-rel kisebb ami látszik is. Szóval ha az Xs-hez fog passzolni akkor az X-re minden további nélkül jó lesz.

Miért nem azelőtt rajzoltad le, hogy piacra dobták?
Utólag mindenki letud bármit rajzolni, sőt a frankót is meg tudja mondani…

Mert az akkugyártóknak is meg kell élni valamiből, gondolod, hogy nincs már meg az utód? Csak még elötte kivesznek a technológiából annyi pénzt amennyit tudnak…
VHS-> Video CD-> DVD-> BRD-> 4K-> 8K …

Te is, és én is ezt csinálnám…

7890 ft- annak az iphone xs toknak az ára amit vásároltam, a telómhoz3400 mah. Valóban nem kecses , de nem púpos.És elengedhetetlen azok számára, akik munkára, játékra,stb használják , a készüléket . Szerintem.

Katasztrofális!!!400ezres telefonra aki ilyet rárak…
A másik:Már több éve van olyan akku technológia aminek a készenléti ideje 30 nap,és 0-100%-ra 30mp!!! alatt töltődik fel.Nano technológiás akku,ráadásul a mérete kb 1%-a a mostani akksiknak.
De ugyan úgy ahogy van napenergia,geothermia,szélenergia,mégis földgázt,fát használunk fűteni,és benzint és gázolajat tankolunk.
Nagyon vissza van fogva a technológia!
El kell adni a régi akkukat,a power bank-eket,és az ilyen fantasztikus tokokat!
És az,hogy a környezetet és a földet tönkretesszük az nem számít,majd elmegyünk lakni a mars-ra.
A koncepció nem a meglévő megóvása,hanem a kihasználása,majd egy másik keresése.