300Ft-ért érhetőek el a legjobb Xbox Game Studios játékok Mac-re, iPadre, és iPhone-ra

Eredetileg itt jelent meg: 300Ft-ért érhetőek el a legjobb Xbox Game Studios játékok Mac-re, iPadre, és iPhone-ra - Szifon.com

Karácsonykor mindig előtérbe kerül, hogy hogyan kapcsolódjunk ki otthon. Nyilván az evésen és a filmnézésen kívül kimozdulhatunk sétálni vagy egyéb tevékenységet végezni. Azonban valljuk be, hogy a gyereket viszonylag nehéz lekötni egy karácsonyi összejövetelen. Utóbbira mindenképp megoldás lehet valamilyen játék. A legtöbb nappaliban elérhető valamilyen játék konzol, és a konzolt most ne is vegyünk szó…

Ez picit megtévesztő, mert nem teljeskörű a dolog. Nekem pl nem ajánlja fel csak teljes áron, azt látom hogy van ez az akció, de ha belépek a fiókomba azt látom, hogy nekem erre nincs lehetőségem, ergo nem mindenkinek adott a dolog, pedig nekem nagyon régóta nincs előfizetésem.

Fura, fel kéne ajánlania egyébként, nekem sem ajánlotta fel a saját XBOX accountomnál, de pl páromnál igen. Egyébként bármikor lehet készíteni új fiókot, ha csak erre a hónapra akarsz játszani és utána nem érdekel a dolog. :slight_smile:

Legutóbb 4-5 hónapja próbáltam ki a felhős streamingjüket, akkor játszhatatlan volt a latency miatt. Ezen azóta sikerült javítani?

Nekem sikerült, de sajna szaggat, megszakad, meg minden baja van, de fokent nagy a latency a kontroller es a game kozott es igy a Lakeet is nehez jatszani, nem h egy porgosebb gameet. Hat, gyerekek… nem veletlen irjak ki mindenhova, hogy beta. Ez van eddig. Mindenesetre igeretes!! :grin: Jo lesz ez! A stadia mar eleg stabil, ez is az lesz szerintem par honapon/even belul. Ez a jovo gamingje!! :blush:

Működik, ráadásul nekem volt EA Play előfizetésem amit évente kell fizetni és azt is átszámította. A fennmaradó részt elosztotta a havidíjnak megfelelően. Az első hónap 1CHF plussz 3,5 hónap az EA-ból ami maradt. :+1:t2: