700 műsoron elérhető a Netflix új térbeli hangzása

Eredetileg itt jelent meg: 700 műsoron elérhető a Netflix új térbeli hangzása - Szifon.com

A Netflix bemutatott egy új funkciót, amivel prémium előfizetésük felé szeretnének csábítani minél több felhasználót. A havi 4490 forintos Prémium csomag persze más előnyöket is tartalmaz, de a térbeli hangzással lehet, hogy új tömegeket tudnak megszólítani. Nézzük meg, hogy miről van szó és hogy melyik Apple eszközeiden használhatod ezt az opciót! Így ír a Netflix…

  1. 1gen HomePod-on ez menni fog?
  2. 4 eszközön egyszerre, aki veled lakik

Ez utóbbiból az tűnik ki, hogy lőttek annak, aki utazásnál a saját fiókját szeretné használni, pláne ha otthon is maradt családtag aki nézné…
Szóval inkább maradjon a régi. Ja belenéztem a felhasználási feltételekbe és nem láttam nyomát ennek az együtt lakik vacakolásnak.

jelenleg nem ellenőrzik ezt.

illetve ez elvileg itthon eleve nem számít:

“For a brief time yesterday, a help center article containing information that is only applicable to Chile, Costa Rica, and Peru, went live in other countries,” a Netflix spokesperson told the publication. “We have since updated it.”

1 kedvelés

A fejmozgást a selfiekamera csekkolja folyamatosan a filmnézés közben?
És ez akkor pl. azt jelenti, hogy ha pl. a bal fülem közelebb van, akkor oda kicsit később indítja el a teló bal hangszórója a hangot? Vagy ilyesmi?
(Nem nagyon értek hozzá)

nem. a fülesek gyorsulásmérője érzékeli, hogy melyik irányba mozgattad a fejedet.

mitől nem számít? azt olvastam ezt mindenhol bevezetik nem?

a kettőspont után ott van az idézetben, hogy ez jelenleg csak három országban él. hogy a jövőben pontosan mi lesz, az több okból sem egyértelmű. jelenleg tehát azért tökmindegy, mert itthon nem él.