83 millió előfizetővel büszkélkedhet a Spotify

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/02/83-millio-elofizetovel-buszkelkedhet-a-spotify/

A Spotify-t talán senkinek nem kell bemutatnunk, az egyik legismertebb és legnépszerűbb zenei streaming szolgáltató a világon, ahogyan azt a jelenlegi számok is mutatják. A cég bejelentette, hogy az előfizetők száma 10%-kal emelkedett a legutóbbi negyedévben, így már 83 millió fizető felhasználójuk van, ezzel szemben az év elején még “csak” 75 millió volt. Az előfizetők…

Na pl erre tök jó volt a JB, mert pro-vá tudtam tenni pl a Deezer fiókom és ki tudtam próbálni.
Így van Deezer, Spoty és Apple music tapasztalatom is, nekem a Spoty jön be, már 3. éve.
Egyszerű és jó minőség.Ennek hatására a t tékát teljesen elhagytam, vagyis teljesen legálisan hallgatok zenét.

De jó lenne, ha a filmfogyasztás is átesne egy hasonló forradalmon. (Netflix egyelőre nagyon nem bejövős)

2 kedvelés

Nagyjából ugyanígy, csak én a végén az Musicnál kötöttem ki és valóban ideje lenne videóban is létrehozni valami hasonlót. A Netflix nem lenne rossz, de egyrészt úgy tűnik jobban koncentrálnak saját tartalom létrehozására mint meglévők megszerzésére, másrészt Magyarországon a kínálata eléggé elmarad a kívánttól (meg állítólag az amcsitól, bár az ottani választékot nem ismerem).

az amerikaihoz képest itthon szinte semmi nincs Netflixen, totál kiábrándító.

Nekem már annyi elég volna, ha olyan filmes szolgáltatás elérhető lenne, ahol saját feliratot kényelmesen behúzhatok. Mert sokszor egy felirat is elég nem kell szinkron. Netflix-en sem tudsz importálni 1-2 kattintással, pedig sokszor a feliratok adottak már.