83 millió előfizetővel büszkélkedhet a Spotify


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/02/83-millio-elofizetovel-buszkelkedhet-a-spotify/

A Spotify-t talán senkinek nem kell bemutatnunk, az egyik legismertebb és legnépszerűbb zenei streaming szolgáltató a világon, ahogyan azt a jelenlegi számok is mutatják. A cég bejelentette, hogy az előfizetők száma 10%-kal emelkedett a legutóbbi negyedévben, így már 83 millió fizető felhasználójuk van, ezzel szemben az év elején még “csak” 75 millió volt. Az előfizetők…


#2

Na pl erre tök jó volt a JB, mert pro-vá tudtam tenni pl a Deezer fiókom és ki tudtam próbálni.
Így van Deezer, Spoty és Apple music tapasztalatom is, nekem a Spoty jön be, már 3. éve.
Egyszerű és jó minőség.Ennek hatására a t tékát teljesen elhagytam, vagyis teljesen legálisan hallgatok zenét.

De jó lenne, ha a filmfogyasztás is átesne egy hasonló forradalmon. (Netflix egyelőre nagyon nem bejövős)


#3

Nagyjából ugyanígy, csak én a végén az Musicnál kötöttem ki és valóban ideje lenne videóban is létrehozni valami hasonlót. A Netflix nem lenne rossz, de egyrészt úgy tűnik jobban koncentrálnak saját tartalom létrehozására mint meglévők megszerzésére, másrészt Magyarországon a kínálata eléggé elmarad a kívánttól (meg állítólag az amcsitól, bár az ottani választékot nem ismerem).


#4

az amerikaihoz képest itthon szinte semmi nincs Netflixen, totál kiábrándító.


#5

Nekem már annyi elég volna, ha olyan filmes szolgáltatás elérhető lenne, ahol saját feliratot kényelmesen behúzhatok. Mert sokszor egy felirat is elég nem kell szinkron. Netflix-en sem tudsz importálni 1-2 kattintással, pedig sokszor a feliratok adottak már.