Eredetileg itt jelent meg: 9to5Mac: Jeff Benjamin szerint ez volt az Apple öt legjobb terméke 2020-ban - Szifon.com
A világjárvány ellenére az Apple az egyik legforgalmasabb és legeredményesebb évét produkálta 2020-ban. Az Apple 4 új termékcsaládját is bővítette, az iPad Magic Keyboardtól kezdve az M1 Mac gépekig. Sok pletyka keringett a különböző megjelenésekről, meglehetősen színes volt a 2020-as paletta, bizonyára mindenkinek hozott újdonságot az Apple 2020-as éve. A 9to5Mac szerkesztői közül Jeff Benjamin…
Ezek közül egyértelműen az M1 volt az, amelyik tényleg mérföldkő. A 12 mini a második, és említésre méltónak a tapipados billentyűzetet mondanám.
Az iPad csak a szokásos évi megújulás, a HomePod mini meg kényszerpályás válasz az olcsó és ócska konkurenciának.
A HomePod mini egy rendkívül jó termék amúgy! De tény az M1-gyel győztek.
Bocsi, félreérthetően fogalmaztam: a “kényszerpályás válasz” nem a mini degradálása volt, inkább azt jelentette, hogy míg a nagy HomePodon a hang minősége volt az elsődleges tervezési szempont, addig a mininél a méret volt a lényeg, ennek rendeltek alá mindent. (Már csak azért se ócsárolnám, mert akkor jöhetne a kérdés, hogy minek rendeltem meg.:))
Ez így van, és igazad van teljesen az a cél, hogy azt a szegmens elérjék, amibe az Amazon és a társaik versenyeznek. Ezt egyébként teljesen jól csináltál és szuper kis HomePod-ot kaptunk! Én például imádom, de van nagy HomePod is otthon. Nekem az Intercom tetszik a legjobban.
Esetleg nem lehet hogy csináljatok egy összehasonlító tesztet? Biztosan rátok fogják sütni ha az apple termék győz netán, de sztem a jól ismert fikások véleménye nem számottevő
Csak lehet rajtam kívül is lennének kíváncsiak, melyik mit tud és azt hogyan teszik egymáshoz képest, rólatok meg hihetőbb hogy nem fizetett tesztvéleményt fogtok itt leírni, mint a sok youtube videón találhatókat, főleg hogy a felét sem értem ha nem magyarul tolják.