9to5Mac: Jeff Benjamin szerint ez volt az Apple öt legjobb terméke 2020-ban

Eredetileg itt jelent meg: 9to5Mac: Jeff Benjamin szerint ez volt az Apple öt legjobb terméke 2020-ban - Szifon.com

A világjárvány ellenére az Apple az egyik legforgalmasabb és legeredményesebb évét produkálta 2020-ban. Az Apple 4 új termékcsaládját is bővítette, az iPad Magic Keyboardtól kezdve az M1 Mac gépekig. Sok pletyka keringett a különböző megjelenésekről, meglehetősen színes volt a 2020-as paletta, bizonyára mindenkinek hozott újdonságot az Apple 2020-as éve. A 9to5Mac szerkesztői közül Jeff Benjamin…

Ezek közül egyértelműen az M1 volt az, amelyik tényleg mérföldkő. A 12 mini a második, és említésre méltónak a tapipados billentyűzetet mondanám.
Az iPad csak a szokásos évi megújulás, a HomePod mini meg kényszerpályás válasz az olcsó és ócska konkurenciának.

A HomePod mini egy rendkívül jó termék amúgy! De tény az M1-gyel győztek.

Bocsi, félreérthetően fogalmaztam: a “kényszerpályás válasz” nem a mini degradálása volt, inkább azt jelentette, hogy míg a nagy HomePodon a hang minősége volt az elsődleges tervezési szempont, addig a mininél a méret volt a lényeg, ennek rendeltek alá mindent. (Már csak azért se ócsárolnám, mert akkor jöhetne a kérdés, hogy minek rendeltem meg.:))

Ez így van, és igazad van teljesen az a cél, hogy azt a szegmens elérjék, amibe az Amazon és a társaik versenyeznek. Ezt egyébként teljesen jól csináltál és szuper kis HomePod-ot kaptunk! Én például imádom, de van nagy HomePod is otthon. Nekem az Intercom tetszik a legjobban.

Esetleg nem lehet hogy csináljatok egy összehasonlító tesztet? Biztosan rátok fogják sütni ha az apple termék győz netán, de sztem a jól ismert fikások véleménye nem számottevő :grinning:
Csak lehet rajtam kívül is lennének kíváncsiak, melyik mit tud és azt hogyan teszik egymáshoz képest, rólatok meg hihetőbb hogy nem fizetett tesztvéleményt fogtok itt leírni, mint a sok youtube videón találhatókat, főleg hogy a felét sem értem ha nem magyarul tolják.