A csuklódra helyezi a Naprendszert az Apple Watch Napóra számlapja – mit kell tudni róla?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/13/a-csuklodra-helyezi-a-naprendszert-az-apple-watch-napora-szamlapja-mit-kell-tudni-rola/

Néhány nappal ezelőtt Jack Forster a Hodinkee óraoldalon hosszú cikkben írt a negyedik és ötödik generációs Apple Watch-on elérhető Napóra (Solar Dial) számlapról és annak apró részleteiről. Forsterhez hasonlóan nekem is a csillagászathoz és természethez köthető számlapok tetszenek leginkább, a Series 3-as órámon így általában a Napdiagram (Solar Graph) számlapot használom – annak ellenére, hogy viszonylag kevés…

Az enyém hetek óta meg van kergülve, ahogy a képen is látszik. Nem jövök rá, mi a baja.

Kép

Drága de legalább rossz? :slight_smile:

Próbáltad törölni a számlapot és újra létrehozni? Fura :slight_smile:

kicsit off kérdésem lenne :smiley:

melyik az a watchface amelyik realtime mutatja a pulzust?
próbáltam többet is, de amikor a heartrate-et válaszom, akkor mindig csak a szivecske jelenik meg, amire rányomva bejön a Heart Rate, de a watchface-en nem jelzi ki a pulzust.

köszi

Igen, töröltem. Megcsináltam többször is, újraindítás stb. Nem értem mi lett vele. Mindegy, nem használom így ezt a számlapot.

Azon kívül, hogy jól néz ki, mi az az élethelyzet amikor hasznos ezeknek az infóknak a birtokában lenni? No offense, komolyan kérdem.

Jómagam muszlim vagyok, az imaidők a nap állásához vannak kötve, de arra van célszerszám, izé app (nagyon pöpec Watch appal hozzá👌)

Ezen kívül tényleg nem nagyon látom értelmét.

Szia,

Én például fotózáskor használom, amikor látni akarom mikor megy le a nap, esetleg hol jár. De vitorlázáskor is hasznos lehet, hogy mikor megy le a nap. :slight_smile: Nyilván mindenre van egy app, de például ezt könnyebben lehet látni vízben, mint appokat nyomkodni.

Azért ez messze van a “Naprendszertől” :-/

Köszi, na látod ezekre nem gondoltam.

1 kedvelés

Talán ez? :slight_smile:

1 kedvelés

Köszönöm, ez volt a baja.

1 kedvelés