A jelek szerint iPhone X-hez hasonló notch-ot kap a Google Pixel 3 XL

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/08/10/a-jelek-szerint-iphone-x-hez-hasonlo-notch-ot-kap-a-google-pixel-3-xl/

Az iPhone X megjelenése után a kezdeti lesajnáló, kinevető megjegyzések után sorra érkeztek a többi gyártó kínálatába is a notch-os okostelefonok. Ezért elmondható, hogy az Apple valami egyértelműen újat hozott be akkor a piacra, és ezt próbálja azóta is követni a többi okostelefongyártó cég. Úgy tűnik, hogy most végül a Google is beáll ebbe a…

Talán az eddigi legocsmányabb megoldású notch, pedig volt 1-2 kihívója erre a címre a kínaiaktól.
Meg egyszer volt egy olyan a kezemben, de már fogalmam sincs mi volt az, aminek akkora volt a felső kávája mint a notch. :smiley: de még az is szebb volt! :smiley:

Ahogy mondod, ezt a noccsot eddig még senki nem tudta megcsinálni szépre. Még az epöl sem…

most nem azert
de erre nincs szabadalom
ami miatt perelni lehetne…?!
:fire:

De persze, meg arra is, hogy árammal lehet tölteni a telefont. Tényleg nem unjátok még ezt a perelgetősdit? Annyira gyerekes…

Notch szerintem undorító, és felesleges. Legtöbb review ban pozitívum ha nincs…

A notch szerintem nagyon szép, végre nem kocka alakúak a kijelzők.
És ezt “sem” az apple találta fel…

az utóbbi hónapokban egyre többször, de valójában már talán 1-2 éve kezdődött, hogy a hozzászólásokat olvasva nagyjából azt látom többektől is, hogy semmi mást nem írnak soha, csak:

  • ha az Apple készülékeiből hiányzik valami: hülye Apple, hogy még ezt sem teszi bele, le van maradva, gáz, gagyi, túlárazott, még ezt se tudja, stb.
  • ha az Apple beletesz valamit: az Apple másról másolta, semmi eredetisége nincs már, meghalt, csúszik lefelé, bezzeg Steve Jobs így meg úgy.
  • ha az Apple készüléke után tömegesen elterjed valami: nem is az Apple találta ki.

bármit is csinál az Apple, mindig lesznek, akiknek soha semmi nem jó.

4 kedvelés

erdekes ez a notch. sok mindenre szamitottam de hogy a pixel masolni fogja… Erdekes!!! valami megis van benne hiaba kezdtek el szidni mikor megjelent az x.