Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2025/02/04/a-pletykak-szerint-erre-az-5-uj-apple-termekre-szamithatsz-marciusban/
Tavaly évvégén megvoltak a karácsonyi nagybevásárlások, de az Apple-nek idén is kell virítania, ha fel akarja pörgetni a zöldhasúak beérkezését. Eddig idén csak a Black Unity sportpántot adták ki fizikai termékként, de következő hónapban 5 új kütyü érkezhet. Nézzük meg őket! iPhone SE 4 Az iPhone SE új változata a legnagyobb változás lesz az SE…
Az SE nagyon várós, erősen csereérett a régi. Telefonálni, alap fotózáshoz bőven elegendő, illetve amit muszáj, simán elintézek a korábbi modellen is. Ráadásul a töltőkábel is megváltás lesz, hogy végre nem kell külön madzaggal rohangálnom.
Érdekes lesz, mennyire kannibalizálja a sima iPhone-t, hiszen a dupla kamerán kívül nem sokat tud felmutatni. Aki viszont fotós, az a pro-t veszi. Persze lehet mutogatni a tech adatokat, RAM, proci, stb, de az az igazság, hogy még egy 7-es is teljesen gördülékenyen használható.
Sajnalom hogy az SE nem a mini hazaban erkezik, a megszunese ota biztam (sot biztos voltam) benne, hogy a szegmenst az uj SE miatt teszik felre. Amiota anno valtottam 11rol 12 minire nem tudok elkepzelni mas telefont.
Szerintetek érdemes lehet várni az új iPad 11-re, vagy érdemesebb lehet esetleg egy korábbi Pro-t venni hasonló árkategóriában?