A Qualcomm vezérigazgatója szerint le tudják győzni az Apple M1 chipet

Eredetileg itt jelent meg: A Qualcomm vezérigazgatója szerint le tudják győzni az Apple M1 chipet - Szifon.com

Cristiano Amon, a Qualcomm vezérigazgatója azt nyilatkozta a Reuters-nek, hogy cégük képes egy jobb chipet készíteni, mint az Apple M1-ese. Ez mind szép és aranyos, de tudod, hogy ki tud még jobbat csinálni az M1-nél? Az Apple, hiszen nekik az M1 már tavalyi termék és bőven dolgoznak az utódján. Ennek ellenére lehet valami abban, amit…

Hát nem tudom, de szvsz ők hárman a tudásukat elvitték az nem az a munka amit az Apple kötelékében csináltak, mert az az Aple tulajdona maradt, ergo ha olyan chippet csinálnak akárkinek is akkor az Apple simán beperli őket a szellemi tulajdon ellopása miatt, persze nem vagyok jogász és nem tudom mi férhet itt bele abba a kategóriába ami még másnak eladható törvényesen.

Nem lenne rossz ha lenne versenyképes chip az apple ellen akkor talán végre lenne normális sebességnövekedés évente a termékekben ahogyan régen is volt! Nem ilyen 20-30%-os kötelező szórakozás. Az M1 feltette a mércét lássuk mi sül ki belőle.

Vágod, hogy ez nem az Apple hibája volt :slight_smile: Mivel az intel nem csinált semmit, csak viccelt. Az iPhone, iPadbe szánt chipek évről évre fejlődtek.

Így ahogy írod! A 2019-es 15-ös kimaxolt MBP CTO -ban gyengébb CPU (10gen i9) van mint az iPad Pro M1-ben.
Ez tényleg egy vicc amit az Intel csinál csak nem őszinte a mosolyom!
(Még mielőtt bárki szóvá tenné, hogy idióta dolog CTO max-os gépet venni mert instant bukó. Nem, nem én rendeltem és fizettem ki azt a tömérdek pénzt, én olcsósítva jutottam hozzá.)

És akkor mi van? Mindjárt jön az M2, és hiába az egész, ha winfos fut az új “csodájukon”…

Ha be is jonne neki AZ NEM az o cege lenne hanem a nuvia meg penzzel megvasarolt apple alkalmazott… kisgomboc hizott tovabb. Apple sem csinalja maskepp de a procik azert inkabb hazon beluli dolgok naluk…

Hát, ha olyan lesz az eredmény, mint az első saját márkás telefonjuk a “Smartphone for Snapdragon Insiders”, akkor az Apple-nek semmi félnivalója sincs. Hacsi, kimaxolt gépet venni befektetés, nem hülyeség! :slight_smile: Nekem egy normál 2019-es MBP 15" van, de nagyon várom már az őszi bejelentéseket. Amúgy jó az inteles gép is, a lényeg hogy az “ablakokat” magam mögött hagytam jó ideje. Nagyon megszerettem a macOS-t. :slight_smile: