A Slashleaks-en megjelent pár kép az iPhone 11 állítólagos alaplapjáról

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/07/09/a-slashleaks-en-megjelent-par-kep-az-iphone-11-allitolagos-alaplapjarol/

Ahogy egyre közelebb kerülünk az iPhone 11 őszi bemutatójához, egyre több kiszivárgott alkatrésszel találkozhatunk. Most a Slashleaks-en publikáltak pár képet az új telefon állítólagos alaplapjáról, ami elég jelentős belső változásokat sejtet, bár azt egyelőre értelemszerűen nem lehet tudni, hogy valóban az új iPhone alaplapja van-e a képeken. Az iPhone X-ben az Apple L alakú, dupla…

Milyen jó, hogy ahány apple oldal annyiféle cikk lát napvilágot. /spoiler/iMagazin-on/spoiler/ az a cikk, hogy ez csak az XR alaplapja lesz és ott azt írják, hogy jelenleg is oszlopos az XR alaplapja és csak az XS és XS MAX alaplapja L alakú, akkor most melyik az igaz? :smiley:

az Apple-ön kívül senki nem tud semmit. (az iMagazin nem az Apple, hiszen akkor nem is tehetnének ki ilyenről cikket sem.)

a külföldi oldalak is csak találgatnak, és általában az iPhone 11 nevet írják mellé. a cikkben hivatkozott Slashleaks is azt írta, hogy iPhone XI, de valójában egyik eredeti forrás sem írta mellé, hogy ez most pontosan melyik modell lesz, csak annyit, hogy “new iPhone”. arra nem igazán lehet alapozni, hogy melyik modellnek van most hasonló alaplapja, hiszen az Apple bármikor megváltoztathat mindent.