A Telegram legújabb bétájában elérhető a Siri üzenetértesítések funkció AirPods-on keresztül

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/03/a-telegram-legujabb-betajaban-elerheto-a-siri-uzenetertesitesek-funkcio-airpods-on-keresztul/

A Telegram üzenetküldő app bétájába a napokban került be a Siri üzenetértesítések funkció, amivel Siri képes beolvasni a küldő nevét, majd pedig az üzenet szövegét is, ha AirPods-t használunk. A Telegram üzenetküldő alkalmazás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, és ezzel az új funkcióval még több embert megnyerhetnek majd. Sirivel AirPods-on keresztül kommunikálhatunk az alkalmazás segítségével, iPhone-on és…

Arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon magyarul-e… de ez nem derült ki a címből… de gondolom nem megy magyarul.

@lalamper

Ha többet szeretnél tudni erről a funkcióról, akkor ez a támogatási szócikk segítségedre lehet: A Siri üzenetértesítések funkció használata AirPods-on.

A Telegram is sajnos a telefonszámunkkal regisztrál és emellett “titkos”, hát hmmmm…

ráadásul cenzorál ép ésszel fel nem fogható tartalmar is, ennyit a diszkrécióról meg a szabadságról

…mondjuk ebből nem derül ki. Nekem be van kapcsolva, de angolul olvassa be a magyar üzeneteket.

Mi olyan spéci ebben a telegramban? Úgy értem kismillió sokkal elterjedtebb üzenetküldő alkalmazás van, FB messenger, Viber, iMessage, SMS ha nagyon biztosra akarok menni, de iOS-en iMessage, ha más platform akkor SMS ha tuti kell, vagy Viber. Ha céges akkor Teams.
Miért kellene még egy huszadik üzenetküldő?