A United Daily News szerint jól halad az összehajtható iPhone projekt

Eredetileg itt jelent meg: A United Daily News szerint jól halad az összehajtható iPhone projekt - Szifon.com

A Samsung, a Motorola és sok más gyártó már előállt különböző, összehajtható kijelzős eszközökkel, de az Apple egyelőre nem lépett be erre a piacra. Most egy friss pletyka szerint úgy tűnik, hogy jól haladnak két összehajtható iPhone prototípusával is, amik már bírják a strapát is a belső tesztelések alapján. Az információ forrása a United Daily…

Ezerszer jobban örülnék ha megcsinálnák az ujjlenyomatolvasót a képernyőbe integrálva. Egyébként is hiányzik, de most a maszkviselés miatt meg egyenesen létkérdés lenne hogy ne kelljen a FaceID-val vacakolni.

Hajlítható iPhone? Minek?

Amikor fel akarod oldani kidugod az orrodat a maszkból és már jó is. Legalábbis nálam így jó.

1 kedvelés

Nem hiszem, hogy tetves maszkviselésre kellene alapozni egy fejlesztést! Úgy sem fogjuk(remélem)már sokáig hordani ezt a szart! Addig meg lehúzom a maszkot, vagy beütök 4 számot a kijelzőn!

Ez igaz, de az is tény h sok helyzetben sokkal jobb az ujjlenyomatolvasó. Most váltottam S10-ről és a legnagyobb bajom a FaceID. Plusz persze h a rohadt értesítőled, és az always on :smiley:

Szokás kérdése, meg persze a használati körülmények is megvétózhatják a F-ID hatékonyabb működését egyes esetekben. Nekem kb 1 hét volt amikor az SE után az Xs-t használni kezdtem és szinte már mellé sem nyúltam, bár nehéz is mert ugye amikor ránézel már felold, míg a T-ID esetében akkor még csak az ujjamat helyeztem éppen.
Most hogy visszatértem a kicsi telóhoz, 12Mini, párszor rányúltam a készenléti módba helyezésnél a tetejére mint az SE és az előző telóknál azt megszoktam, pedig 2 éve nem használom ott a gombot.
Csak a méret miatt, meg a párom telója volt párszor a kezemben (SE) és a megszokás amit 2 év után is a kezem rááll ha kisebb a teló ott keresi a gombot. Érdekes, de másnál is olvastam hogy mellényúlt. :grinning:
Az értesítő led helyett van valami villogás a vakuval, de nem akarok hülyeséget írni, én nem használom.
Az Always on helyett vegyél órát hozzá és fel sem fog tűnni pár nap után a hiánya :crazy_face: a sok előny mellett