A watchOS 5.2 hazánkban is aktiválhatja az Apple Watch Series 4-eken az EKG-t!

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/03/26/a-watchos-5-2-hazankban-is-aktivalhatja-az-apple-watch-series-4-eken-az-ekg-t/

Az iOS 12.2 hivatalos verziójának megjelenésével arra utaló nyomokat találtak a külföldi portálok, hogy az Apple Watch megkapta a CE minősítést Európában, így az EKG előtt már elvileg semmilyen akadály nincs, hogy több európai országban, köztük hazánkban is aktiválódjon ez a funkció. Egyelőre egyébként csak néhány országot említenek, tehát nem mindet, azonban több emailt kaptunk…

0 Likes

#2

Mikorra várható szerintetek az 5.2?

0 Likes

#3

Ha minden igaz, néhány nap.

0 Likes

#4

Akkor most jól mellé lőttek a találgatók, mert nem hogy letiltják az EKG-t hanem pont végre lehet majd használni. Azért ez az eladásokban is látszani fog gondolom. Mert olyanok kevesebben vannak akik csak az LTE-s verzió miatt nem váltottak még a 4-esre, főleg hogy a T-nél lehetne egyelőre csak használni, no meg roamingra sem jó és ugye sokan járnak külföldre hazánkból, pláne hogy ad az ember egy nagyobb gázt és már szinte külföldön is van. “Hála Trianonnak”

0 Likes

#5

Amúgy egyedül az Apple Watch Series 3-ról nincs értelme váltani 4-re. Mert viszonylag sok pénzt kell beleraknod.

Azonban minden másról kérdés nélkül. Mi például a párommal direkt UK-ben vettük meg az órát az LTE támogatás és EKG miatt, ha nem is jön hazánkban 1 héten belül (bár kétlem, mert a cikkben is említettem hogy magyar származású óránál is felugrott az ablak), akkor is UK órára meg fog érkezni.

Persze ez majd kiderül. Az hogy a Telekom mikor aktiválja a hálózatának azon részét, amivel megy az óra nem tudni, de valamikor ebben az évben. Ez meg szánalmas és talán nem is Telekom hibája hanem az Apple, aki megköveteli az adott 1 féle technológiát.

0 Likes

#6

Így van!
Két hete írtam: “Szerintetek az nem lehetséges, hogy most szerezte meg az Apple néhány országban a szükséges engedélyeket az EKG használatához?
…Szerintem inkább erre utalhat ez, de majd meglátjuk…”

Reméltem, hogy így lesz! :slight_smile:

0 Likes

#8

De van!

0 Likes

#9

Forrás:

0 Likes