AirPlay 2 támogatást kapott a macOS High Sierra a 10.13.6-os frissítéssel

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/07/11/airplay-2-tamogatast-kapott-a-macos-high-sierra-a-10-13-6-os-frissitessel/

Hétfőn megjelent a macOS High Sierra legújabb, 10.13.6-os frissítése, nagyjából egy hónappal a legutóbbit követően. Bizonyára sokunkat ez nem érint olyan mélyen, minden támogatás alatt álló rendszer kapni szokott frissítéseket, és ezek zöme általában apróbb hibajavítások bizonyos funkciók tekintetében, vagy egy biztonsági javítás valamely aktuálisan napvilágot látott biztonsági rés befoltozására. A 10.13.6 jelen esetben azonban…

A home pod az bili. 220as kábel!?!?!? Mivan? Hogy viszed magaddal?! Egy aksit bele tehettek volna. Apple szépen megy lefelé. Pedig majdnem meg vettem.

Hova vinnéd magaddal? :smiley: Otthoni hangszóró, ami felméri a szobát és optimalizálja a hangot. Nem is értem a kérdésedet.

Például a nappalilól a teraszra vagy az udvarra grillezni. Gondolom te egy szobásban laksz. Ott ugye nincsen ilyen gond. Üdv.

Nyilván oda egy hordozható hangszóró kell, a HomePod nem erre lett kitalálva, technológiailag sem. UE Boom aztán azt viheted mindenhova és még vízálló is.