AirPods 3 firmware frissítés kényszerítése?

Sziasztok.
Abban szeretnék kérni segítséget, hogy van egy Airpods 3-as, aminél nem tudom lefrissíteni a firmware-t a legfrissebb verzióra, jelenleg 5B58-as van rajta. Kipróbáltam a neten található összes lehetőséget, de egyikkel sem akar sikerülni, pedig automatikusan kellene megtörténnie. Az eszköz garanciális, csak és kizárólag szervizben lehetséges ennek a manuális frissítése? Van esetleg tippetek, vagy ötletetek, hogy nálatok miképp ment végbe az eszköz frissítése?
Köszönöm a segítségeteket előre is.

Milyen eszkozzel hasznalod?

Iphone 13 és Mac mini, egyikkel sem tudtam frissíteni.

Es mind a ketton friss rendszer van? Tehat legalabb iOS 17 az iPhoneon es legalabb Sonoma az Airen?

Igen. Esetleg a holnap megjelenő IOS 18-ban bízom, hátha változna vmi.

Miota van meg? Hanyszor hagytad “magara” ugy, hogy tolton volt maga az AirPods, tolton volt az a gep, amivel utoljara hasznaltad, illetve nem volt se a WiFi se a Bluetooth kikapcsolva? Elobb utobb, meg kellene tortennie az updatenek.

Kb. 3 hete vettem, szinte minden nap kipróbálom ezt a töltős módszert, mellette hagyom az Iphone-t be van kapcsolva Bluetooth és Wifi egyaránt, lecsukom a fedelét, de nyilván akkor lekapcsolódik róla, próbáltam 10 perccel, 20-al, 30-al, ahogyan olvasgattam, semmi nem történt.

Hagyd ugy egesz ejszakara. Marmint, legyen tolton a telo, tole 1-2 meteren belul az tolton AirPods a tokjaban, aztan egyszercsak megtortenik. Nekem pl. ma ment fel a 7A294 a Pro2-re, addig a beta volt rajta, illetve, valamelyik beta ki is maradt.

Szerk: ja, a 7A294 kb 4-5 napja jelent meg.

Rendben van, meglátom, hogy beválik-e, ha esetleg nem akkor jelentkezem még. Addig is köszönöm szépen a gyors segítségedet :slight_smile:

Elobb utobb le fog frissulni, kb folosleges foglalkoznod vele szerintem.

Ne csukd le az AirPods tok fedelét! Én oda szoktam támasztani a teló mellé, nyitott fedéllel, töltőn mindkettő, lefrissül. Ma reggel frissítettem így az asszony Airpods Proját.

1 kedvelés