AirPods Max: megérkezett az Apple fejhallgatója

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/08/airpods-max-megerkezett-az-apple-fejhallgatoja/

Régóta szóltak a pletykák arról, hogy az Apple kiterjeszti az AirPods család palettáját egy fejhallgatóval. Eddig kellett várnunk, így végre megérkezett az AirPods és az AirPods Pro mellé az AirPods Max, az Apple saját fejhallgatója. Nézzük is meg, hogy mit tud! Az Apple lehengerlő Hi-Fi audio és az AirPods-ból már jól ismert, mesésen kifinomult egyszerűség…

Nagyon szép. Nagyon tetszik de sajnos most vettem egy Bose-t. Majd következőre. :headphones:

Kipróbálnám, de kíváncsi vagyok, hogy hogy fog kinézni 2-3 hónap után a zsíros hajamtól? Hogyan lehet majd tisztítani?

És ha szimplán csak mosnád a hajad, az nem lenne erre a problémára megoldás?

1 kedvelés

Ez jó :smiley:

A fa**om bele :joy: Ezt nem tehetik velem :joy:

1 kedvelés

Na már rendelem is erre vágytam

1 kedvelés

Na, még csak bejelentés volt, de már tudjuk, hogy szar. :smiley:

1 kedvelés

Marshmallow minden színben! Finom puha rózsaszín habcuki…Pont úgy néz ki, mintha a kínai ízlésvilágnak tervezték volna. Biztosan nem lesz rossz, de ennél kevesebbért vettem High-End iBasso SR2-t!!! 1000%, hogy kenterbe veri hangban és dizájnban is, jóllehet az “egy vezetékes sz@r” és nem fog az iphoneomhoz kapcsolódni magától. EZ NEM AZ A VILÁG, amiért iPhone-t és MAC-et használok. Ja és ha vezetékmentes technológia az eddigi limitációkhoz és/vagy az Apple Music minőséghez illeszkedik, akkor aztán a hajukra kenhetik. Mitől is lenne más?

Ezeket a következtetéseket levontad egy árcédulából. Mindezt egy olyan termékkategöriában, ahol emberek dollár tízezreket fizetnek olyanokért, amiket nem is hallanak.

Semmi. Nem emelem ki, ahol leszaroztad, mert lényegtelen. Megmagyarázhatod, hogy nem szaroztad le, bár ezt a szót leírtad. De ehhez képest sokkal mulatságosabb volt @Tailor ki még egy konkrét típussal is össze tudta hasonlítani :smiley:

Most komolyan képes voltál regisztrálni, hogy ezt kiírd magadból? Miért fáj neked ez ennyire? Drága és még a minőség is szar? Ne vedd meg és kész, én meg veszem meg sokan mások is. Tudom burzsuj vagyok és egészségemre , de én akkor is örömmel fogom kinyitni és használni, bár nem az általad említett zenéket fogom rajta hallgatni…

Plusz adó. Meg elfelejted a vámot. Ausztriában 629 EUR, ami kicsivel lesz kevesebb, mint a magyar ár. Gondolkozz, csibe.

Nem lett olcsó, cserébe rohadt drága.

De. Ez egy luxus termék, ha tetszik, ha nem. A Tesla szalonba se rohan be senki, hogy miért ilyen mocskosul drága… másrészt Kaliforniából nézve pont senkit nem érdekel Magyarország, a szar forintunk meg a 27%-os ÁFÁnk.

Most már komolyan elgondolkoztam azon, hogy átnézek kicsit egy samu fórumra, hogy ott is savazzák-e ennyire a gyártót mert kiadta az esőben is biztosan gyujtó telót anno, meg a méregdrága hajtogatós telójukat, amin még a 3. kiadáson is látszik 1 nap után ahol hajlik, azaz kiforratlan de mégis kiadott “innováció” és még lehetne sorolni a szintén drága de legalább valóban kipróbáltan rossz kütyüket a múltból, csak pont semmi értelme az időt fecsérelni rá.

Imádom hogy úgy alkot bárki véleményt egy számára drága cuccról, hogy effektíve ki se próbálta. DE MÁR SZAR. :man_shrugging:t2:

Bezzeg Jobs idején nem voltak drága termékek, mi? :slight_smile:

És tényleg nem közöltek semmi, de semmi műszaki paramétert, ami minősít, leír vagy legalább bekategorizál egy fejhallgatót? Nem jött meg az előrendelési kedvem :smiley:

Az eddigiek alapján nagyon valószínűsíthetően jól fog szólni. Azért az Apple ha valóban nem olcsó, de legalább drága :joy: szóval inkább a felső kategóriásokkal lehet majd hasonlítani, az adatokkal bármilyenek is, szólhat csapnivalóan akár, de nem tartom valószínűnek. Persze meg kell hallgatni ha nem bízol bennük és utána venni. :slightly_smiling_face:

@SzifonAdmin kapsz valamikor a közeljövőben egyet tesztelésre? Az első tesztek alapján amit néztem azok pont a Sony meg Bose szintre teszik, de mint tudjuk a AirPods Pro is sokkal jobban szól 2 hét használat után. Kiváncsi vagyok mit mondasz majd. Amúgy olyan 70%-ban biztos vagyok benne, hogy venni fogok.