Anker PowerCore Slim 10.000 PD: 2019 legjobb hordozható külső akkumulátora

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/24/anker-powercore-slim-10-000-pd-2019-legjobb-hordozhato-kulso-akkumulatora/

Külső akkumulátorokkal Dunát lehetne rekeszteni már, de mindig van egy-egy olyan termék, ami valamilyen szempontból megmozgat. Ilyen az Anker PowerCore Slim 10.000 PD. A kicsi, vékony külső akkumulátor rendelkezik gyorstöltő funkcióval, ami azt jelenti, hogy az újabb iPhone készülékeket akár 30 perc alatt 50%-osra tölti, és 10.000 mAh kapacitású, ami akár egy iPadet is teljesen…

A jobb hordozható külső akksik már tudják a vezeték nélküli töltést így ez felejtős eszköz számomra…

a vezeték nélküli töltés meglehetősen veszteséges, így egy külső akku kapacitását erre használni eléggé pazarló.

1 kedvelés

plusz lassú is, de akkor:

Csak sajnos már nem forgalmazzák. Jelenleg nekem most az Anker a legjobb ár/értékben, mivel tényleg csak rádobom a telefont félórára és már kibírja a délutánt.

Dehogy lassú, szerintem semmi baj nincs vele…

Nem akarom ide írni a konkurenciát de 15W-os 10000-es 5eHUF -ért kapható (Nagyon jó minőségben!!!) Ezt egy hangyányit túlárazottnak tartom…
Annak a kimenete: 5.1V 2.4A / 9V 1.6A / 12V 1.2A, 15W

Ide írhatod, de nem versenyzik vele. Mivel minimum 18W kell gyorsöltéshez és USB-C. Plusz nyilván itt most nem a kínai áruházból való rendelésre gondolunk. :slight_smile:

Nem rendelős, boltba sétálós: https://xiaomi.hu/termek/xiaomi-mi-power-bank-2s-10000-mah/
Nagyon megvagyok vele elégedve szerintem az egyik legjobb a kategóriájában. 2 hónapja még 4500Ft-ért vettem. Nem tudom mennyire kell vagy nem kell az az USB-C hiszen a “Tudja a PD-s” feszültségeket az USB-A -n is. Szerintem csak vezeték kérdése. Én próbáltam a minap a MacBook-ot tölteni a powerbankomról egy Ikeas USB-A USB-C kábellel a laptop elmondása szerint ment…

Az iPhone sajnos sima Lightning kábelen 12W kap “csak”, USB-C - Lightning kábelen kapja meg a többet. Nyilván itt az is igaz, hogy 18W kell a gyorstöltéshez, tehát több szempontból is gyenge a tied az Ankerhez képes.

Ettől függetlenül biztos jó, meg tölti meg minden, de nem egy kategória a kettő. Amennyiben valakinek nem kell a gyorstöltés, akkor nyilván máris más a helyzet. Én nekem kell.

Tényleg nem kötekedés de a 12W az minek számít ha az 5W a normál?

És a Mophie tokról mikor várható beszámoló? :slight_smile:

Nem jöttek még meg :frowning:

Gyorsabb töltésnek :slight_smile: Nincs rá pontos kifejezés, mi gyorsabb töltésnek nevezzük, nem gyorstöltésnek, mert nem az. 5W tényleg semmi már manapság.

Én Baseus powerbankot használok. Nagy előnye, hogy nem kell még egy kábelt magammal hordani, mivel a lightning bemenete van, a teló kábelével tudom azt is tölteni.

Én akksis tokot használok. Kicsi a telefonom, így simán befér a zsebembe még így is.

Azzal a szegény fikusszal kezdjetek valamit, alig van levele :pensive::pensive::pensive: Nagyon érzékeny a helyváltoztatásra és a huzatra/légkondira.

1 kedvelés

Én egy ilyenen gondolkozok, de nagyon: