Anker PowerLine+ II: eddig 2019 egyik legjobb Lightning-kábele!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/03/13/anker-powerline-ii-eddig-2019-egyik-legjobb-lightning-kabele/

Minden évben találkozom olyan Apple kiegészítőkkel, amit méltán nevezek az év termékének. Ezek első látásra megnyernek, mivel látszik, hogy nem csak egy kaptafára épülnek a többi kiegészítővel, hanem dolgoznak rajtuk és még az ár/érték arányuk is megfelelő. Az Anker termékcsaládot nem kell bemutatni, mindig is népszerű volt, főleg Amerikában. Itt a Szifon.com-on legutóbb @Hori kollégám…

Az 1,8 méteres 15 euró free shipping az amazonon kicsit el vannak szállva ezek a magyar árak értem én hogy áfa meg adó meg keresni is kell rajta de a cég biztos nem az amazonról szerzi be hanem gyártótól ami még kedvezőbb beker ár de ez Magyarország. Nem kell támadni nem sajnálom a pénzt  termékekre csak idegesít, hogy mindenki úgy gondolja vágjuk meg a usert hamár ilyen drága eszközt használ. És ez igaz az  -re is.

Nekem ugyanilyen felépítésű kábelem van csak az baseus. Szerintem az egyik legjobb márka 4 iPhone-t élt már túl (kb. 5 év ) és még mindig semmi baja, most is megy otthon munkában és kocsiban. Aliról 1500 forint. Én viszont sajnálom egy sz@ros kábelre a 7-8 ezer forintot mert nagyon túl vannak árazva…

Magyarországra free shipping? Fura lenne, honnan? Egy ideje már németből nem free haza a szállítás.

A Ugreen kábelek is nagyon jók…

A lanyaimnak vettem ilyen kabelt mert a gyarit mindig kinyirjak. 10€ az amazonon. Prime tagkent jar az ingyenes szalitas is. :ok_hand::+1: lassan egy eve hasznaljak, nagyon jol birja.

mi itthon most ebből tesztelünk 1-1 példányt: