Apple Card – avagy az Apple új hitelkártyája

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/03/26/apple-card-avagy-az-apple-uj-hitelkartyaja/

Az Apple Pay szolgáltatással a cég egy olyan dolgot indított el, ami mára már szinte megkerülhetetlen – kivéve egyelőre például hazánkban. Külföldön nem csak hogy fizetnek vele, de például utazáshoz is használják a mindennapokban. Mikor Londonban jártunk, meg se fordult a fejünkben, hogy “jegyezzünk”, szimplán odaérintettük a kártyánkat, telefonunkat és már mentünk is a metróval.…

0 Likes

#2

Én Lengyelországban élek, itt egy ideje már látom, hogy lehet használni az Apple Pay-t, de nekem valahogy annyira idegen, hogy telefonnal fizessek

Én maradok a hagyományos kártyánál

0 Likes

#3

“Az Apple lényegében “újra” feltalálta az okos bankkártyát, amivel kényelmesen és biztonságosan vásárolhatunk.”

Ez annyira nem hiányzik a cikk végére. A hitelkereten kívül semmivel nem tud többet ez a kártya, mint egy Revolut kártya.

0 Likes

#4

a Revolut esetén is van 2 és 3% cashback?

0 Likes

#5

A Revolut nem hitelkártya felesleges ahhoz hasonlítani, viszont a payback-et szinte minden hitelkártyára lehet regelni, szóval a titánlapon és hiányzó számsoron semmivel se ad többet mint egy bármilyen hitelkártya.
Szóval nem találtak fel semmit.

0 Likes

#6

1% cashback van a Metal csomagban, de ha nem lenne, akkor sem az Apple találta fel a cashbacket.

0 Likes

#7

Végre nem kell szenvedni a third-party appokkal, mint pl. a remek Monese. Nagyon örülök a hírnek, már csak azt remélem, hogy Magyarország valóban minél hamarabb bekerül az Apple Pay országai közé, mert szinte biztos, hogy amíg ez nem teljesül, addig az Apple mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy innen ne kaphassunk Apple Cardot.

0 Likes

#8

Azért ne a Revolut-ot ne vegyük egy kalap alá. Azt mindenhol nem is fogadják el, mert saját globális bankja sincs.

A globális bankok alkalmazásai meg vicc, ott okos szóról nem beszélhetünk.

0 Likes

#9

Beszélgetésem a Gránit Bankkal:

Gránit Bank - A Digitális Bank Köszönjük az érdekes és tartalmas hozzászólásokat, mint korábban, most is leszögezzük, hogy a GRÁNIT Bank, amely elsőként jelent meg az MDES alapú érintéses mobilfizetéssel természetesen érdekelt abban, hogy minél előbb biztosíthassa az iPhone-t használó ügyfeleinek is ezt a funkciót és nyilván így gondolkodnak azok a magyar bankok is, amelyek az Android eszközökre már bevezették a Pay-t, s törekvésüket bizonnyal támogatják a kártyaforgalom élénkítésében érdekelt piaci szereplők. S ha ilyen sokan szeretnének valamit, az bizonnyal meg is valósul, s nem kell már rá sokat várni.

Nagy Tibor Gránit Bank - A Digitális Bank "nem kell már rá sokat várni", tehát most meghirdethetem eladásra az androidos telefonom?

Gránit Bank - A Digitális Bank Ezt nem írtuk! Javasoljuk, hogy várd meg az Apple bejelentését, időben megteszi majd! :slight_smile:

Nagy Tibor Most lesz két Apple esemény is a tavasszal illetve a nyáron! Majd figyelek…

Gránit Bank - A Digitális Bank Nagy Tibor Igen, érdemes lesz, elsősorban a nyár elejire.

0 Likes

#10

Az a baj ezek bullshit szövegek minden banktól. Ismerős például úgy gondolja, hogy 40 országban lesz elérhető az Apple Pay, legalábbis mintha az Apple így mondta volna az eseményen. Jelenleg azt hiszem 38-39-ben az, tehát összesen 2 ország érkezhet a közeljövőben.

Majd én is újra megnézem az eseményt, és ha nincs benne a More 40 country, akkor neki van igaza.

0 Likes

#11

Nah tessék:

Bizarrely, Mobile bank N26 deleted the Facebook post in which it named five of the countries, but its Twitter accounts confirmed one of them and announced another, with those posts still up …

The countries are:

  • Austria
  • Estonia
  • Greece
  • Portugal
  • Romania
  • Slovakia
  • Slovenia

Ezekben nincs Magyarország, tehát lehet idén, lehet jövőre talán benne leszünk.

0 Likes

#12

Meg se lepődök… A magyar bankoknak nem kell apple pay.
A világon talán nálunk a legdrágább a bankolás, de európában biztos.
Annyira magasak a költségek, hogy ezt már nem tudnák a bankok a júzerre hárítani, a saját jutalékukból meg benyelni nyilván nem szeretnék…

0 Likes

#13

Jó hát azért volt pont a napokban a watch OS 5.2 révén egy téves infó előre, ergo akár ezzel is lehet ilyen mellényúlás. Legalábbis remélem.

0 Likes