Apple egyedi e-mail létrehozása

Sziasztok,
Először is elnézést, ha nagyon amatőr a kérdés. :slight_smile: Nem vagyok nagyon expert a témában :frowning: ezért is fordulok Hozzátok itt. Tudtommal az iOS legújabb verziója elhozta a lehetőséget az egyedi email tartomány lehetőségét. Sajnos, amennyire engedte az időm igyekeztem utánajárni, hogyan lehet pl: “valaki(kukac)valami(pont)com” címet létrehozni és használni. De egyelőre addig jutok (a hivatalos apple leírás szerint), hogy a pl: (kukac)valami(pont)com-ot sikerült beállítani. Ezután beírtam pl: valaki(kukac)valami(pont)com címet, mire azt jelzi, hogy “Megerősítés függőben”. Na itt elakadtam és ötletem nincs, hogyan tovább. Kérlek, akinek van tapasztalata vagy ötlete mit és hogyan kell csinálni a továbbiakban, segítsen léci. :slight_smile: Előre is köszönöm. Üdvözlettel,
Gábor

UI: az email címek “fura” megjelőlése nem azért van, mert nem találtam a “@” vagy a “.” karakter, csak az oldal, mint új felhasználót nem engedte, hogy hivatkozást tegyek közzé, s úgy látszik ezek azoknak minősültek… :slight_smile:

Ott ahol a domaint előfizetted át kell állítani a levelező szervert vagyis MX, DKIM stb rekordokat úgy ahogy az Apple leirja… Amúgy már magyar guide van, ha elkezded a folyamatot iCloudban akkor lesz rá link.

1 kedvelés

erre gondolsz?

1 kedvelés

Köszönöm a válaszokat. Így már ok.