Apple Music album rendezési hiba

Sziasztok!:man_technologist:t3:

Van egy olyan Apple Music hiba, hogy egy albumot letöltök és 2-3 album jelenik meg. Mindegyikben 3-5- szám. Pl.: első album 1.2.3.-szám, második album 4-9-11.-szám, a harmadikban meg a maradék. Mindegyiknek ugyan az a borítója, csak ha belelépsz a tartalma más.

Szokott olyat is, hogy ha mix album, Pl.: egy Tiesto mix (vagy mindegy a lényeg, hogy folyamatos Dj. mix ahol ugye a daloknak más az előadó mit a dj. aki az albumot jegyzi), akkor szintén 3-4 számonként albumozza be, és a szám eredeti előadója szerinti albumborítót adja be. De ugyan ez a helyzet egy zenei válogatás albummal is.

De ha gondol egyet akkkor jól működik. Pl.: iPodon ok, Iphoneon szétdobja, Mac Mini szétdobja, MacBook Air ok. De az is lehet, hogy egy két újra indítás után frissitget, és szétdobja minden ezközön ugyan az lesz az eredmény. Ha már egyszer szétdobta akkor mindenkorra úgy marad. Legfeljebb ha kikeresgetem és törlöm és újra letöltöm akkor jó. Egy darabig…

Na erre varjatok gombot. Mindenhol a legfrissebb OS. Volt már fő verzió szám váltás is, akkor is csinálja. Töröltem már mindent és újra raktam, még mindíg. Töröltem mindent az iCloudból, és az Apple Musicból is. Mindíg szar :face_vomiting:

Köszi ha válaszoltok.

Sajnos válaszom nekem sincs, csak problémám ugyanezzel. Korábbi .flac-ban létező gyűjteményem konvertáltam alac-ra, hogy az autóban sirivel tudjam vezérelni. Érdekes módon az első néhány próbaként átmásolt albumot jól kezelte előadó és album vonatkozásában is. Aztán mikor felmásoltam a teljes gyűjteményem az iphone-ra, akkor ért a meglepetés. Ahány track, annyi album a legtöbb esetben. Vannak, amik rendben vannak, ezek nem változnak, amik jók, azok jók. Agyon elemezgettem a metaadatokat, hogy látok-e különbséget a jók és a nem jók között, sikertelenül.
Feltettem az everplay appot, az ugyanabból a gyűjteményből rendben lehozza az albumokat. De az meg nem kezeli az itunes-ben előállított listákat, és a nagyobbik baj, hogy nem tudom a sirivel vezérelni.
Amúgy jó, hogy megtaláltam a bejegyzésedet, mert legalább nem kezdem el ugyanazokat a hosszadalmas mutatványokat, amiket Te, mert ezek szerint nem segít.
Szóval, ha segíteni nem is tudok, legalább nem egyedül szomorkodsz Te sem, én sem.