Apple Music Lossless

Megtörtént a bejelentés hogy júniustól az Apple music Lehetővé teszi a Veszteségmentes lejátszást. Ma megjelent az iOS 14.6, és vártam hogy a zene beállításaiban megjelenik az új lehetőség a Lossless engedélyezésére.

Frissítettem a szoftvert de én nem találom a telefonon ezt a beállítási lehetőséget iPhone SE 2020. El nézhettem valamit?

miért, már június van? :nerd_face:

1 kedvelés

Nincs Június de én úgy értelmeztem hogy az IOS 14.6 ban már benne van az opció mint ahogy a linkelt cikkben is látható :slightly_smiling_face:

az Apple azt mondta, hogy majd júniustól érhető el az opció. azt sem mondták, hogy pontosan mikortól, úgyhogy június 1-jén sem biztos még, hogy már elérhető lesz. ha most, a 14.6-tal már elérhető lenne, akkor azt mondta volna az Apple, hogy azzal a frissítéssel érkezik, nem pedig azt, hogy majd csak júniustól. úgyhogy még várni kell.

a 9to5Mac ezt írja:

Several of the preference panels in the Music app settings will be changed in iOS 14.6 once Lossless and Dolby Atmos support launches next month. A new Audio Quality panel will feature a new switch to enable Lossless Audio.

tehát majd akkor változnak meg ezek az opciók, ha már ténylegesen elérhető lesz. a 9to5Mac valószínűleg már előzetesen megkapta a hozzáférést a szolgáltatáshoz.

1 kedvelés

Vagy csak beleneztek, az xmlekbe, amik a gui-t leirjak es osszeraktak :slight_smile:

Értem ,köszönöm .