Apple One: egy előfizetés mind felett – a tökéletes ár-élmény arány

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/15/apple-one-egy-elofizetes-mind-felett-a-tokeletes-ar-elmeny-arany/

Ahogy arra számítani lehetett, az Apple bejelentette az első csomag előfizetését a szolgáltatásaihoz, melynek segítségével egyetlen havidíjért hozzájuthatsz az Apple Music-hoz, az Apple TV±hoz, az Apple Arcade-hez és több iCloud tárhelyet is kapsz. Ráadásul ha a világ szerencsésebb részén élsz, akkor még az Apple News±t és az Apple Fitness±t is megkaphatod egy nagyobb csomaggal. Nézzük…

Nalunk a csalad csak 200 GB iCloud es Apple TV±ban erdekelt, ez a ketto igy egyelore olcsobb havi szinten, mint a Family Apple One. Szoval nalunk nem hozott elonyt.

Persze addig, mig az Apple engedi igy az elofizetest es nem kezdi el emelni az arakat, vagy kivonni a szolgaltatasokat.

Úgy gondoltam, hogy egyből váltok erre ahogy megjelenik, de nekem most 200GB iCloud tárhelyem van. Na most az 50GB nem lenne jó, kérdés, hogy ha átváltok Apple One-ra, majd az 50GB-os iCloudot egyből módosítom 200GB-ra, vajon akkor is jobban megéri még árban?

Én csak a musicot használom. Kérdés mikor kényszerít bele az apple a one szolgáltatásba? Vagy külön a music és a többi is előfizethető marad?

Jelenleg a legnagyobb iCloud csomagot használjuk a családban + Music és 1 éves ingyenes TV+ előfizetéssel. Ha elkezdeném ezeket összeadni egyenként akkor lehet jobban kijönnénk az Apple One-al + nagyobb tárhellyel mint most, szóval elgondolkodtató.