Apple reklám: ezekre képes az Apple Watch

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/19/apple-reklam-ezekre-kepes-az-apple-watch/

Az Apple mindig is jó reklámokat készített és ez most sincs másképp. Az Apple Watch Series 6-ot bemutató videójuk emlékeztet minket arra, hogy mennyi mindent is tud az óra és hogy mennyit fejlődött az évek alatt. A videóban felsorolt Apple Watch funkciók: alvásfigyelés alacsony pulzusra figyelmeztetés magas pulzusra figyelmeztetés túl magas zajra figyelmeztetés EKG-mérés magasságváltozás…

Stressz szint mérést tud?

nem.

Az üzemidő hogy alakul aktív használat mellett?

2-3 nap és megmondom neked mi az én tapasztalatom összehasonlítva series 4-el.

kozben megtaláltam a HRV Trackert, ez ugy latom kb jo lesz ilyen celra

Engem sokkal jobban izgatna ha legalább 1 hetet kibírna az akksi. A többi csak ráadás lenne. Addig biztos nem veszek…

  • Miért nincs benne hőmérő? A 10 éves órámba is van és soha nem kell feltölteni…

Nekem 44mm Nike LTE van. Azt már ma megtudom mondani, hogy kibír egy egész napot lazán. Reggel 7-kor vettem fel, be van kapcsolva a folyamatos véroxigén mérés, a magasságmérés és szívverés mérése, a kijelző folyamatosan bekapcsolva, plusz edzettem 1 órát, meg a számlapokat szerkeszgettem. Értesítések kb 25-30 jött. (1-2 üzenet meg Homekit értesítés, ajtó stb.)Egyszer-kétszer én is megmértem plusszba a véroxigént. Most van 54%-on, de ma este fent hagyom alváshoz is. Kiváncsi vagyok, hogy áll az akksi reggelre.

2 kedvelés

Ez elég jól hangzik, kíváncsian várom én is milyen lesz. alváshoz az alap appot használod?

Igen azt használom. Reggelre amúgy 29%-on volt. 24 óra alatt 70%-ot merült. De LTE-t nem használtam egy percet se, de holnap megyek edzeni, ki akarom próbálni LTE-vel zenét hallgatva.

Szóval, kibír az óra úgy is 24 órát, hogy tegnap 1 óra hosszát úgy edzettem, hogy telefon kikapcsol, LTE be és zenét hallgattam fülessel. Ma reggel 12%-os volt az akksi.