Apple Smart Battery Case iPhone 11, 11 Pro, és 11 Pro Max készülékekhez, külső kameragombbal!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/21/apple-smart-battery-case-iphone-11-11-pro-es-11-pro-max-keszulekekhez-kulso-kameragombbal/

Idén sem maradunk Apple Smart Battery Case nélkül, ami a Szifon.com csapatnál is megkapta a világ legrondább Apple kiegészítője plecsnit. Ettől függetlenül érdekes lehet az iPhone 11 tulajdonosok számára, de nézzük, mire is képes a tok. A szokásos “designt” kaptuk, elérhetővé vált iPhone 11, iPhone 11 Pro, és iPhone 11 Pro Max készülékekhez három színben,…

Titkon reménykedtem egy új dizájnban, dehogy ennyire ne változtassanak rajta évekig :grinning: Na mindegy azért holnap beugrok érte és letesztelem a hétvégén. A @SzifonAdmin a mophie-t még mindig nem kaptad meg? Szerintem nem is létezik, sehol nem kapni :grinning:

Pont, hogy mar valtoztattak rajta az evek folyaman az elso szeriahoz kepest, es pont ugy, hogy ez mar teljesen vallalhato, de azt vettem eszre, hogy ez rengeteg embernek nem tunik fel, vagy mar nem emlekszik ra. Ha nem remlik, keress ra az iphone 6S smart battery casere!

Ok, ha Te így gondolod, de nem kell rákeresnem van egy itthon.

Még mindig nem jött :frowning: És szomorú is vagyok. Lehet veszek magamnak egyet és akkor arról írok, mert érdekel!

Nekem 7-hez van,és nagyon meg vagyok vele elégedve. Mindig nálam lehet a telefon,nem kell töltőn hagynom.
A cikkel ellentétben csak akkor kerül fel a telefonra,ha az már 25% körül van. Este,mikor hazaérek,csak a “tokot” kell töltőre tennem,akár egész éjjelre is.
Nekem nagyon bejött!!

Az enyémre ma felkerült. Teljesen rendben van. Kicsit nőtt a kapacitása is 1430 mAh. A telefon súlya tokkal együtt se veszélyes. Kb 1 hónapig nem kell tölteni a telefont :joy:

1 kedvelés

Beszámolhatnál majd róla itt néhány mondatban és akkor nyitok neki egy külön topic-ot, érdekes lenne + fotók.

@SzifonAdmin Az akksi időről még nem tudok sokat mondani, mert még nem jutottam el odáig, hogy feltöltsem 100%-ra egyszer is mindkettőt, de 25perc töltéssel 10%-ot töltött a tok meg 8%-ot a telefon a 11pro tötlöjével. De ma feltöltöm és holnap megírom. A kamera gombnak mondjuk pont úgy semmi értelme nincs mert legalább elindítaná a kamera alkalmazást, de nem teszi :slight_smile: Gondolom ez késöbb benne lesz a szoftverben, mert így ugyanazt tudja mint a hangerö gomb.

1 kedvelés

Korrigálom, újraindítás után a kameragomb is működik, sőt lezárt képernyőnél is rögtön felugrik a kamera, így már azt mondom elég hasznos kis gomb.

1 kedvelés

UH ez ilyen ronda ez a gomb? :smiley: Lehetne szebb, mondjuk ha működik, akkor mind1.

Na egy hét használat után nagyon pozitívan tudok csak beszélni róla. A fogása kényelmes nagyon, nem csúszik, pont olyan amilyennek lennie kell (Tim Cook után :grinning: ) A súlya sem vészes, mondjuk az x-en is battery case volt, hozzászoktam. Mivel én nagyon összevissza töltöm a telefonom így nem nagyon tudom milyen, ha reggel feltöltve leveszed a töltőről és este megint ráteszed. Otthon szinte sose töltöm a telefonon csak rövid ideig. Az autóban viszont mindig töltőn van a CarPlay miatt. De szinte biztosra mondhatom, hogy 2 teljes napot biztos, hogy kibír ezzel a tokkal. Napi szinten 1-1,5 telefonbeszélgetés, internet+mail, plusz pár fotó. A héten egyszer se volt lemerülve a tok úgyhogy reggel 1,5 óra plussz este 1,5 óra autóutam volt. És 80% tok 100% telefon töltöttséggel kezdtem el az utolsó kommentárom utáni reggelen. Egy negatívum amúgy ami általánosan az apple tokokra igaz. Mindegy, hogy bőr vagy szilikon, kifényesedik a sarkokon. A fotó nem a battery case-ről van hanem a rendes tokról, de kb 2 hónapos tok.

Ez a baja ennek a szilikon toknak. Kb 2 hónap használat után, és annyira nem extrém körülmények közt :disappointed: Fotón azért durvábban néz ki mint a valóságban.