Apple TV - Jelszavak mentése

Sziasztok!

Lehet, hogy ostoba kérdés, de egyszerűen nem jövök rá, hogy Apple TV-n hogy kell az egyes alkalmazások (jelen esetben Netflix) jelszavát elmenteni? Próbáltam ezzel a módszerrel megkönnyíteni a belépést, de vagy béna vagyok, vagy nem tudom, de sehogy nem sikerül… Be van kapcsolva a Kulcskarika, el van mentve telefonon a Netflix jelszava, de egyszerűen nem sikeredik a belépés. Apple TV távirányítójával kell beírnom a jelszót és nem túl élvezetes, mert Netflixre 2FA hiányában űberbonyolult jelszavam van… :sweat_smile:

Az Apple nem ezt a fajta authentikaciot ajanlja a fejleszotknek, amit a Netflix alkalmazas csinal, hanem azt a fajtat, amit pl a Youtube vagy az HBO GO app csinal. Azaz, ahol par betut kell ellenorizni/beirni es megtortent az eszkoz azonositasa. Az Apple TV-n nincs osztott keychain, sott, semmilyen keychain sincs. Azon tul, egyebent, hogy kenyelmetlen, egyszer ki lehet birni, hogy az embe igy irja be a jelszot. Nalad mi a konkret problema ezzel a megoldassal?

Az, hogy néha bugos a Netflix alkalmazás és ha elkezdek egy sorozatot akkor nem rakja be a Nézd tovább Viktória részlegbe. Ilyenkor kilépek-belépek és kész. Teljesen random fordul elő, de az elmúlt héten hogy több sorozatba is belefogtam, már legalább ötödszörre kell ki-be lépkednem. :smiley:

@vkleszken az iPhone feldobja, hogy gépelj rajta a távirányító helyett. még a másolás-beillesztés és az automatikus kitöltés is működik.

Ezt ugyan eddig nem vettem eszre (nem is szoktam figyelni mit, hova tesz), de nem lenne ilyenkor elegedno egy profilvaltas az appon belul, vagy az app kilovese es ujra elinditasa?

Hmmm nekem nem csinál ilyet… Vajon miért nem?

Csak egy profil van, más nem használja a családban a Netflixet. Az app kilövése és újraindítása nem elég sajnos. Sőt még az Apple TV újraindítása sem. Csak a Netflix appből ki-be lépés.

Ugyonazzal az iCloud fiokkal vagy belepve az Apple TV-n is mint a telefonon? Minden szovegbeviteli mezoben feljon ez a dolog (tehat Youtube app keresoben, Netflix keresomezoben is). Arra konkretan nem emlekszem, hogy a Netflix jelszokero ablaka szabvanyos szovegmezo-e, de ha igen, akkor ott is fel kellene jonnie.

Természetesen ugyanazzal.

Akkor probakepp hozz letre egy masodik usert a netflix fiokban, majd hatha egy oda-vissza valtas is eleg lesz. A hibat pedig jelentsd a Netflixeknek.

Ó köszönöm, az volt a gond, hogy a Bluetooth nem volt bekapcsolva, mert nincs se órám, se AirPods amihez kéne. :smiley: Megoldva. :slight_smile:

Minden Handoff/Continuity szolgaltatas Bluetooth kapcsolatot hasznal.

Igen, de eddig nem sűrűn volt rá szükségem, ha mégis akkor bekapcsoltam. Szóval ez egy nagy baki volt részemről, hogy nem gondoltam rá, hogy ezért nem működik amit Jadeye írt. :joy: De a lényeg, hogy most már működik.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.