Az én véleményem, ha nincs hangrendszered otthon akkor a HomePod mini is csak úgy éri meg, ha kettőt veszel . Ha van már egy meglévő hangrendszered vagy egy házimozid akkor meg igazából csak egy kiegészítő hangszóró amit szétpakolsz a lakásban, hogy a konyhában is legyen zene. Igazából, ha nem hallgatsz sok zenét otthon akkor nem nagyon szükséges szerintem. Nekem van két HomePod itthon, de csak zene hallgatásra használom mert, ha házimozin akarok zenét hallgatni akkor bekapcsolódik a tv mindig, tehát csak kényelmi okokból vettem meg és persze a zene szebben szól rajta mint a házimozin, egy sztereó hangrendszer és egy HomePod mini közti különbséget megtudja neked @SzifonAdmin mondani. Az én véleményem, hogy HomeKit központnak egy ATV a legjobb. Nem is biztos, hogy többet tud mint az okos tv, de nekem az ATV ethernet kábellel van bekötve és iszonyat stabilan működik a lakásban minden. Hozzáteszem, hogy én már csak az ATV-t használom majdnem mindenre, meg XBOX One ( ami a legolcsóbb UHD Bluray+Dolby Atmos lejátszó volt
).