Apple Watch lokáció

A kérdésem az lenne, hogy adott a cégnél egy azsiai listán lévő ZP-A jelű óra és semmit nem találtam arra vonatkozólag, hogy ez itthon jó lesz-e, habokra meg nem szeretném megrendelni.
Esetleg tud vki segíteni, hogy mit is kellene megnézni a bizonyossághoz? Az A1978 nincsen benne a listában található sorban sehol, pedig ennél a kódnál írja az apple, hogy ázsia, eu, kína, szóval elakadtam.

A nem LTE ora egyforma. Nekem, ami ZP/A modell number vegu eszkozom volt, az mind Hong Kong teruleten volt megvasarolva.

Köszi akkor elvben simán tudom használni ha jól értem, de az EKG is fog működni, vagy ahhoz még kellene vmi adat?

EKG aktivalasahoz olyan orszagban kell vasarolni, ahol elerheto a funkcio. Valamelyik korabbi frissites ota, pedig az aktivalasahoz is olyan orszagban kell tartozkodni, ahol szinten elerheto (az szamomra meg kerdeses, hogy az aktivalaskori orszagnak egyeznie kell-e a vasarlas orszagaval-e vagy nem)

Mivel itthon fogom aktiválni ezért az adott, már csak az a kérdéses, hogy tudom-e majd mivel nem hazai cucc.

Abban az orszagban, ahol a termeket ertekesitettek elerheto az EKG? Ha igen es ha eleg olyan orszagban aktivalni, ahol szinten elerheto, akkor menni fog. Ugyonakkor elkepzelheto, hogy ugyonabban az orszagban kell tartozkodnod, ami az eszkoz “eredeti” orszaga, hogy a funkcio aktivalhato legyen.

Nekem ugyan LTE kepes oram van, de mivel a vasarlas eredeti orszagaban meg mindig nincs EKG, igy nekem tovabbra sincs EKG funkciom. Remelem, menni fog egyszer ezen az EKG es az LTE is Magyarorszagon.

máskor használd kérlek a GYIK cikket, mindkét felvetett kérdésedre van külön cikk linkelve benne.

az Apple támogatási szócikkében ott van az A1978:

Na igen, akkor erre nem tudjuk a választ.
Bár itt Jadeye azt írta hogy a két linkelt cikkben benne van, mikor nincsen de mindegy is, kaptam megint kioktatást holott pont nem is ad választ ahogy átfutottam az első és a második kérdésemre sem, egyik cikk sem, az A1978-at meg én is tudtam, mint írtam.
Azért köszi a fáradozást Jadeye! :grinning:

mármint mire nem ad választ? eltérés csak az LTE-s modelleknél van, az EKG meg a másik cikkben le van írva.