Apple Watch pletykák: vércukormérés és jobb magasvérnyomás-ellenőrzés, de nem lesz új design

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2026/05/28/apple-watch-pletykak-vercukormeres-es-jobb-magasvernyomas-ellenorzes-de-nem-lesz-uj-design/

Az elmúlt, kicsivel több mint két hónapban nem túl sok érdekesség merült fel a következő generációs Apple Watch kapcsán, de pont az elmúlt két hétben két hír is érkezett, így jónak láttam végigszaladni azon, hogy miket hagytunk ki. Nézzük meg, hogy mik derültek ki az Apple Watch Series 12-ről! Március 26. – Mark Gurman Március…

megvettem az AW11-et de ez még gyerekjáték. Túl bonyolult használat, rossz üzemidő, vacak design. Ennél még a xiaomi órái is jobbak…

Akkor, miert nem azt vetted? :smiley:

Szerk: ennel egyebkent: REDMI Watch 6 NFC | Xiaomi Magyarország | Az összes műszaki adat és funkció en ugy latom, hogy kb ugyonaz a design. A specifikaciobol az sem derul ki szamomra, hogy mekkora tarhely van bennuk es gyanus, hogy sehol nem emlegtik, hogy ezen smart watch OS lenne, igy nem is tudom, hogy mit lehet ra telepiteni.

@Czo de akkor is jobb!

Hogyan próbálom ki napokig ha nem veszem meg? Adtam neki egy esélyt de nem tetszik, ennyi :slight_smile:

Én az AW3 óta használom őket és nem váltok évente, mert feleslegesnek érzem, most épp az AW10-em van, mert ott lett vékonyabb és kb emiatt, meg a régin az akku kezdett gyengélkedni (AW7) és a bonyolult használatra csak annyit, hogy szokni kell+ az appok készítő miatt van főleg, hiszen az óra tudna kb mindent is, de ha nem fejlesztik le arra is, akkor csak amiket az apple ad hozzá és pár + funkciót lehet használni rajta, v jól v kevésbé v bénán. Gondolok itt sok kényelmi dologra, mint pl otthoni távvezérlések, amiket tud a teló, de az órán is kényelmes lenne, hiszen az kb mindig kéznél van. Régóta nehezményezem ezek hiányát, több fejlesztőnek is írtam ezek ügyében, de szokás szerint válaszra sem méltattak. Ez van. A többi órára is igazak ezek a hiányok sajnos.