Apple Watch-ra és CarPlay Dashboardra is érkezik a Google Maps

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/08/15/apple-watch-ra-es-carplay-dashboardra-is-erkezik-a-google-maps/

A Google a napokban két nagyobb bejelentést is tett az Apple felhasználók örömére. 2017-ben ugyan a Google törölte a Google Térképet a watchOS-ről, de most minden bizonnyal újra használhatjuk majd a navigációs alkalmazást az óráinkon is. Bónuszként a vállalat azt is bejelentette, hogy CarPlay Dashboardra is kiterjesztik az applikációt. A CarPlay Dashboardon anélkül, hogy…

Ha úgyanúgy fog rezegni az irányváltásoknál mint az apple térképe akkor várom

Na ja és ha ugyan úgy betervezi vidéken a földutakat is, akkor mindegy melyiket nem lehet normálisan használni. Pedig az órás megoldás marha jó lenne amit az apple térkép csinál

Ilyen hülyeséget bármelyik képes csinalni.

az iGO nem, csak hát ott meg ugye az NNG a problémás közeg

már megjött a hét eleje óta működik a dashboard.

1 kedvelés

Engem egyszer az iGo akart elvinni a szántásba. Akkor bejelentettem nekik a hibát, azt válaszolták, hogy javítják. Két év múlva még ugyanúgy volt. Most már lehet, hogy javítva lett, de nem használok iGo-t.
Viszont, ha a Google térképen hibát találok, és bejelentem, heteken belül javítják. A Waze még gyorsabb, és azt is átveszi Google.

Dehogynem. Csak ott várhatsz éveket a térkep frissítésére, az Applenél meg rövid időn belül javítják a bejelentett hibát.

Amit írtatok az igaz is a mi rendszerünkön és pont erre céloztam amikor az NNG-t írtam az iGO esetében problémaként. Pont ezért is használok évek hosszú sora óta navigálni androidos eszközöket és azt csak erre a célra, mert ott a navis közösség ügyesen műti a progit és mindig van friss térkép, az aktuális legfrissebbeket portolva bármin is jelenik meg ahol az NNG nem tudja hanyagolni a frissítéseit.
Azon már az iGO Luna-t használom, ami még közel nem teljes, pláne hogy mindig csinálnak vmi új dolgot bele a profik, amik sok esetben a hivatalosban sem v csak később jelenik meg, mert az NNG látja sokaknak tetszik és inkább beleteszi, hogy nem pártoljon el tőlük mindenki a warez iGO-k felé. Volt nagyon profi HUD is az iGO generációkhoz, jobb mint a legtöbb navi programban, csak a kivetítése gond sok esetben sajnos és ezért nem tud igazán elterjedni. Pont ezért is örültem volna ennek a megoldásnak, hogy az órán is látom amit kell és így elég volt a teló csak bemondta amit kell de végig a tokban maradhatott anélkül, hogy kijelző zabálta volna az akkut. Amikor vmi nem kerek csak ránéztem az órára és megoldódott, csak ez a földutas dolog ami néhányszor gondot okozhat majd, főként hogy azt sem írja mint a többi a tervezésnél hogy földutat is tartalmaz, na meg a többi korlátozást sem láttam ott, bár lehet csak mert pont nem volt.
Igaz ha sokan kérik esetleg vmikor belekerülhet a programjukba is.