Apple Watch Series 8: új processzor, testhőmérséklet-figyelés, ütközésészlelés – és áremelés

Eredetileg itt jelent meg: Apple Watch Series 8: új processzor, testhőmérséklet-figyelés, ütközésészlelés – és áremelés - Szifon.com

Az Apple tegnap este bemutatta az Apple Watch Series 8-at, ami lényegében a szokásos évi ráncfelvarrást kapta. Noha a külső nem változott, a belső több újdonságokat tartogat számunka. Mindezek mellett, ahogyan írtunk is néhány hete, az Apple hazánkban az árfolyamváltozások miatt árat is emelt, így lényegében elmondható, hogy ez a legdrágább Apple Watch “ever”. Az Apple…

Csak a fekete NIKE. Mint mindig :black_heart:

Az Ultra jöhet. Lehet visszaváltok Tissot-ról.

Mit csinálsz hogy kell? Vagy csak szereted az ilyen kvalitású órákat? Én nem igazán csípem a “bumszlikat” mert igazából nekem az lenne a jó óra ami a legvékonyabb és mégis sokat megy, de olyan még nincsen sajnos okosban, viszont ez a bemutatót nézve, nekem is tetszett, persze lehet élőben azt mondanám NOOOO, de így azt, hogy végre egy pofás és sokat tudó watch ami bírja a gyűrődést is.
Azért én inkább egy 7-esen v ha annyival jobb lesz az újon a 8-ason vakaródzok, mert le kell a roaming miatt cserélnem a series 4 lte -met, az pont kiesik a pixisből etéren, de hát ez van.

Szeretem az órákat, ennyi :slightly_smiling_face:

Igen ezt egészen eltalálták, még a búváróra mániás haverom is azt mondta rá, ez az első olyan okosóra ami így kompletten a tudásával és a kinézetével szerinte is jól sikerült és ha nem az alma lenne a logó rajta, talán még be is szerezne egyet, de az nála vmiért kizáró ok. :thinking:

Nem értem gyerekek! Miért írjatok ki hogy áremelés? Nem lett egyik termek ára sem emelve! Azért mert Magyarországon plusz adót vezetnek be rá akkor azt írjatok ki! De ha valakinek kell innen Angliából telefon vagy számítógép óra vagy iPad, akkor egy extra 50 font plusz posta költséggel megoldom. Vagy jöjjön ki és vegye meg maga. Élménynek is jó és még jól is érzed magad!

1 kedvelés

Akkor te valamit nagyon benéztél, mert UK-ban is emelkedtek az apple árak…

Amúgy ha azt nézzük, hogy tudja a búvár dolgokat, valamint élőben mutatja a teljesítményt Watt alapon, akkor érthető az árazás…
Nekem az S7 nem tudja ezt a fícsőrt, pont most akartam venni Stride-ot, ami egy kifejezett teljesítménymérő futóedzésekhez. Cipőre kell rakni szenzorok vannak benne és érzékeli az emelkedőt a lépést és még a szelet is. Ez 80000Ft. Tehát hogyha azt vesszük ezt tudja ugyanúgy hardverileg, és ott a búvár dolog és ezeket hozzáadjuk az S8 cellular árához, máris kijön az ár🙂.

Keresem az alacsony fogyasztású módot, amit az eventen beharangoztak, de nem lelem, pedig állítólag a series 4 még pont tudni fogja, ha jól értettem. Vagy ez az alacsony töltöttségű mód akar lenni? Az már régi dolog nem?

RIP the Queen, God save the King! Brexit-földön az Apple Watch Series 7 múlt évben £369-től indult, a Series 8 idén £419-től kezdődik. és akkor még erre jönne rá a te extra költséged, ami szintén totális ráfizetés, ha valaki forintból venne emiatt angol fontot, ameddig a forint ennyire “erős”.

itthon pedig az előző évi árhoz képest komoly összeggel drágább minden termék, mert a forint megint erős, és ahogyan azt minden esetben leírtuk már többször ilyenkor, az árfolyamok miatt így a dollár > euró + importvám > helyi pénznem tengelyen ez drágulást eredményezett. de eredményezi ezt bárhol másutt is, ahol nem euró van, és így még egy átváltás történik az eurós árból. plusz erre jön rá az adott ország áfája, amiben hazánk megint csak első a 27%-kal, de ettől függetlenül is drágább lett itthon minden, mert a forint “erős”.

Rá kell hosszan nyomni az akkumulátor %-os kijelzésre az órán. Majd ma lesz róla cikk :slight_smile:

Akkor is csak az említett mód (alacsony töltöttségű mód) jön be nálam és ez mintha nem lenne új dolog, bár lehet a beta-k alatt annyira hozzászokott a szemem, hogy régebbinek tűnik?

Sztem igen mert ez az :smiley:

Akkor ezt esetleg újra gondolták? Mert ez a menü sztem már eddig is ott volt, de lehet rosszul emléxem. Igaz 1xű ellenőrizni, mert ez a S3-as órákban nincsen benne, ha mégis akkor ez nem az új funkció. Nekem nincsen S3 órám, így talán itt valaki segít majd akinek van.

1 kedvelés
  • most nem rég jött egy email, hogy változtattak AppleCare-n, az eddigi évi 2 sérülés miatti cserét/javítást eltörölték és korlátlan lett a biztosítás teljes idötartamára.

Igen igen, fogok róla írni majd :slight_smile: Elküldöd nekem azt az emailt hello@szifon.com

Megkaptad?

Meg, de valóban a némettel nem tudok mit kezdeni :smiley: de meglett közben angolul. Köszi azért!