Apple Watch Series 9: új processzor, kijelző, Siri fejlesztések, kézmozdulat, és egyéb újdonságok

Eredetileg itt jelent meg: Apple Watch Series 9: új processzor, kijelző, Siri fejlesztések, kézmozdulat, és egyéb újdonságok - Szifon.com

Valljuk be, amennyire jól sikerült az Apple Watch Ultra, annyira nem sikerült jól múlt évben a Series 8. Szerintem egy rendkívül sekélyes frissítés lett, minimális processzor fejlődéssel és apróbb újdonságokkal, mint például testhőmérsékletfigyelés, vagy pedig ütközésészlelés. Persze ezek önmagukban nem rossz újdonságok, de a régebbi Apple Watch-ok tulajdonosait szerintem nem feltétlen fogják meggyőzni arról, hogy…

Sziasztok, remek a cikk, esetleg még arra lehetne benne kitérni (amennyiben van információ erről), hogy mennyiben más a most belengetett DoubleTap a már ismert, használt és működő kézmozdulatokkal vezérléstől.

Hát funkcióját tekintve mást csinál :slight_smile: Plusz nyilván jobban működik az új órával, ezt most az Ultra-s cikkben meg is említem. Az Apple szerintem belerakhatta volna a régebbi készülékekbe is de akkor nem lenne újdonság az újnál. Ez egy sz@r Apple lépés, lehet fikázni @expa :smiley: látod most eljött a Te időd is! :smiley:

A feleségem kifejezetten a a testhőmérsékletfigyelés miatt váltott a Series 8-ra. :slight_smile: Neki ez egy hatalmas nagy frissítés lett és nagyon nagyon megkönnyíti az életét. Gondolom ezzel nem egyedül van így. :slight_smile:

Hát eddig őt hallottam egyedül :smiley: szóval lehet :smiley: Komolyra fordítva a szót értem én persze, de ez egy funkcióra van korlátozva menstruációs ciklusra, ha lehetne másra is használni sokkal jobb lenne és többen tudnák kihasználni a Series 8-as frissítést. A series 9 ezzel szemben számtalan újdonsággal rendelkezik.

Ezt a számtalant kifejtenéd?

A cikk címében alapból ott van, mire gondolsz még. :slight_smile: mi az amit ebből nem tudsz kihasználni vagy nem olyan fejlesztés.