Eredetileg itt jelent meg: AppleCare+: mostantól még többet ad a legjobb Apple biztosítás! - Szifon.com
Néhányszor már írtam az AppleCare±ról, amit az iPhone 11 Pro-m óta használok. Eddig kétszer lett cserélve a teljes készülék az AppleCare±on belül, és most is már lassan akkumulátor cserére szorul a 11 Pro-m. Egyszóval többszörösön megtérült ezalatt az idő alatt már, de ilyen volt például a sarkára ejtett laptopom is, ahol 270.000Ft lett volna a…
Ezek a lopásra is érvényesek, úgy tényleg drágább, de ugye az itthon nem érvényes.
Ez a lopásos verzió félrevezetett Ilyen nálunk sincs azért. Felcsillant a szemem egy pillanatra, de így se olcsóbb ott.
iPhone 13 esetében a hátlapi üveg törése esetén csak az üveget cserélik, vagy a készüléket?
Nekem mindig cserélték.
Nekem “esedékes” lenne két telefon cseréje is — van olyan szervíz, amit ajánlanátok a gördülékenység miatt? Illetve ha csak az akksi és pár sérülés miatt vinném, hogy tegyem? Tényleg vágjam előtte földhöz?
A telefont, vagy csak az üveget?
Már egy ideje, legalábbis hazánkban a készülékházat + hátlapi üveget cserélik egyben.
Sziasztok!
Csak egy visszajelzés:
Márciusban az új 16” Macbook Pro ra €399 volt (Ausztria).
Mindegyik Homepod Minihez is vettem AC+, kérdés: azzal Magyarországon mit tudok kezdeni? Gondolom ilyen esetben Ausztriában tudnám csak intézni a cserét. Szerintetek is?
Igy van, sajnos amit itthon nem forgalmaznak azt nem tudod itthon cseréltetni.
Az akku cserének mi a “feltétele”?
Párom i12 minije 8 hónap alatt 82%-os lett, azóta semmit nem mozdult, de már nagyon csere érett… természetesen ac+ kötve.
Hát elvileg 80% alatt, vagy “Szerizeltesse az akkumulátort.”
Köszi a gyors választ!!
Sajnos sejtettem, de gondoltam egy kérdést megér!
Alapvetően az sem baj, ha csak (vagy legközelebb) ott tudom elintézni az esetleges cserét. De mindenképpen kényelmesebb lenne, ha forgalmaznák Magyarországon is.
USA-ból hozozz ott kifizetett ac+ is érvényes itthon igaz?
Igen, globálisan a világon mindenhol már.
A havidíjas AC+ is érvényesíthető itthon? Nekem UK havonta fizetős verzió van.
mindegy, milyen típusú, csak az számít, hogy legyen.
Igaz Nekem telefont cseréltek mindig, de külföldi apple store-ban.
Működik +++