AppleCare+ vásárlása hazánkban az iPhone-hoz, iPadhez vagy Apple Watch-hoz!

Sziasztok!

Jó a cikk, ha cserélem az iPhone-t még jól jöhet, de arról nem esik szó, hogy ez iCloud fiókhoz rendelődik-e automatikusan vagy nem, és ez később még jelenthet problémát, én is most ezzel állok szemben:

Van egy iPhone X-em 2017.11.05-én lett vásárolva az USA-ban AppleCare+ al együtt 2évre. Most amikor lejárt 11.05-én felmentem az apple checkcoverage oldalára US régióbeállítással a weboldalon és jelezte hogy meghosszabbíthatom havi konstrukcióban az AppleCare+ szerződésem, mivel korábban màr kellett használnom, kapva kaptam az alkalmon és meg is hosszabbítottam ott helyben az oldalon, hasonló folyamattal, egy diagot bekért és fizethettem is. Megadtam az email címem, USA címnek az Apple Park Cupertino-i helyét, majd fizettem az OTP-s debit MasterCard kártyámmal. Idáig minden rendben is volt megkaptam a bizonylatot is, a telefon is újra jelezte hogy van biztosításom, csak az most semmilyen fiókhoz nem köthető és adott egy linket, hogy ezt hol tehetem meg. De amikor AppleID-hez kellene rendelni az előfizetést ott sem a saját magyar AppleID-m hoz nem tudom rendelni, ami logikus, de csináltam egy amerikai AppleID-t ugyanazokkal az adatokkal ami a biztosításban van és azzal sem megy. És itt jön a probléma, ezt az egészet egyszer lehet eljátszani mert ha még egyszer lejár az AC+ utána nem lesz megújítható, viszont a bankkártyám februárban lejár és nem tudom sehol módosítani a fizetési módot.

Esetleg járt már így valaki, bár tudom, hogy a 2 éves szerződésnél ez nem lehet akkora probléma, de hátha? Vagy van ötletetek hogy lehetne ezt megkerülni?

1 kedvelés