AppleCare+ vásárlása hazánkban az iPhone-hoz, iPadhez vagy Apple Watch-hoz!

Én is vettem az új iphone pro-ra  care+ UK-címreés a curve kátyát adtam meg mögötte a saját bankkártyámmal simán ment azzal is de mással nem. így aki akar venni és van curve kártyája az meg tudja azzal venni pikk pakk. A telefont az .hu vettem lefutott az ellenörzés és utána ki is tudtam fizetni.

1 kedvelés

Az apple watch sporthoz én is ajánlom nagyon! Volt eddig series 2,3,4-em és összesen 6 csere :joy:

1 kedvelés

Köszönöm szépen az infót! :slight_smile: Hibátlan akkor ez a módszer.

1 kedvelés

A post was merged into an existing topic: Szavatosság + Garancia magyarországon

Itthon vásárolt watch5 re próbáltam,de nem adja be azt a menüt :frowning: akkor ez eselytelen? Köszi

1 kedvelés

Sziasztok!

Jó a cikk, ha cserélem az iPhone-t még jól jöhet, de arról nem esik szó, hogy ez iCloud fiókhoz rendelődik-e automatikusan vagy nem, és ez később még jelenthet problémát, én is most ezzel állok szemben:

Van egy iPhone X-em 2017.11.05-én lett vásárolva az USA-ban AppleCare+ al együtt 2évre. Most amikor lejárt 11.05-én felmentem az apple checkcoverage oldalára US régióbeállítással a weboldalon és jelezte hogy meghosszabbíthatom havi konstrukcióban az AppleCare+ szerződésem, mivel korábban màr kellett használnom, kapva kaptam az alkalmon és meg is hosszabbítottam ott helyben az oldalon, hasonló folyamattal, egy diagot bekért és fizethettem is. Megadtam az email címem, USA címnek az Apple Park Cupertino-i helyét, majd fizettem az OTP-s debit MasterCard kártyámmal. Idáig minden rendben is volt megkaptam a bizonylatot is, a telefon is újra jelezte hogy van biztosításom, csak az most semmilyen fiókhoz nem köthető és adott egy linket, hogy ezt hol tehetem meg. De amikor AppleID-hez kellene rendelni az előfizetést ott sem a saját magyar AppleID-m hoz nem tudom rendelni, ami logikus, de csináltam egy amerikai AppleID-t ugyanazokkal az adatokkal ami a biztosításban van és azzal sem megy. És itt jön a probléma, ezt az egészet egyszer lehet eljátszani mert ha még egyszer lejár az AC+ utána nem lesz megújítható, viszont a bankkártyám februárban lejár és nem tudom sehol módosítani a fizetési módot.

Esetleg járt már így valaki, bár tudom, hogy a 2 éves szerződésnél ez nem lehet akkora probléma, de hátha? Vagy van ötletetek hogy lehetne ezt megkerülni?

1 kedvelés

…ha a lap alján a régiónak magyar helyett USA-t választom ki,akkor lehet amerikait kötni 79$ .
Meg mindig a legolcsóbb . Az összes európai ami megy ott 99€( watch 5). Már csak egy létező USAcimet kell találnom :grin:

1 kedvelés

USA kártya kellhet hozzá, de melyik lap alján? Gondolom az a külön link nem? Küldesz képernyőképet kérlek. Illetve te próbáltad? Ettől még valami USA bankkártya revolut vagy curve kellhet hozzá.

Igen én, support apple oldalon (nem az App.) revolut kartyam van, azzal próbálom majd.csak most kicsit megijedtem az előttem író miatt h lehet kell USA apple id is?!

1 kedvelés

Szerintem neked mivel határozott idejű szerződést kötsz nem fontos hogy AppleID-hoz tudd rendelni, még ha kérné is, mert később nem fogsz rajta módosítani semmit, nem olyan előfizetéses konstrukció mint az enyém. (A határozott idejű, mivel AppleStore-ban lett véve fizikailag, nekem sem volt semmihez rendelve).

Ki kell próbálni. :slight_smile:

1 kedvelés

Hát ezt passzolom :confused: Nincs benne tapasztalatom hogy USA-ban ez hogy megy. Eléggé kontrollárja ezt az Apple láthatod, hogy nem nagyon engedi más országból ID-ból csinálni. Ha sikerül valahogy megoldani mindenképp írd ide kérlek a tapasztalatodat.

Én azt sem tudtam teljesen, hogy meg lehet újítani az AppleCare+ -t.

@went @SzifonAdmin ha amerikai kártya kell hozzá, akkor szerintem a Revoluttal nem fog menni, mert az angol, és nem amerikai.

1 kedvelés

@Jadeye Az amerikai kártyára írtam én be az OTP-set, és fogadta el, azok után szerintem próbálkozni bőven megéri bármivel, aztán maximum nem sikerül és angol régióban kell megvenni a drágábbat angol kártyával. (Revolut, és talan Curve vagy Monese is jó lehet úgy)
@SzifonAdmin Én sem tudtam, hogy lehet hosszabbítani ameddig fel nem ajánlotta, ez nem lehet egy széles körben bevezetett dolog. De nem adom fel, nem akarom, hogy februártól elvesszen. Ha minden kötél szakad felhívom az USA supportot hátha ők tudnak segíteni, és nem elküldenek.

1 kedvelés

Hello! Nekem is Telekomos van ahogy a cikk írónak is. Nekem se hozza fel az app mit kell átállítani ,hogy onnan tudjam intézni én is??Régiót nyelvet?? Mert látom Angolon van a tied is amikor a cikk képei fel vannak rakva. Se az oldal link nem hoz fel semmit se a Támogatás app csak azt ,hogy zöld pipa a 11 pro Maxom mellett. Plusz állandóan azt mutatja ,hogy az  tv hoz tudok kötni még december 29 ig de ahoz nem is lehet kötni! Nem is enged tovább csak egyből azt dobja fel ,hogy hívjam a támogatást ezt meg is tettem egyszer és azt mondták nem lehet hozzá kötni…Valami trükk csak van benne amit nem írtál le a cikkben! :slight_smile:

https://mysupport.apple.com/add-coverage/producttypes ezen a linken próbáld meg! :slight_smile: De ez le van írva a cikkbe a képek után!

1 kedvelés

Leírtam,hogy kipróbáltam ,és beadja a készülékemet, és azt ,hogy: Milyen problémát tapasztal az iPhone készülékkel? Itt vannak lehetőségek ,és ennyi semmilyen applecare+ nincsen!!!
Azért kíváncsi lennék, hogy egy magyar régiós Telekomos készülékre mióta ajánlja fel az Applecare+ szolgáltatást?? Legalább privátban megírná aki a cikket írta erről vagy konkrétan aki a Telekomos telefonjára kötötte, hogyan is csinálta meg.Mert ahogy le van írva a cikkben úgy biztosan nem !
Se a Támogatás alkalmazásban se a linkelt weboldalon nem ajánl fel semmit se a telefonomra lépve…

@kkp900 ebben az esetben valószínűleg már túl lehetsz azon az időtartamon, ameddig megkötheted rá. de erre mi nem látunk rá, ezt csak az Apple Támogatás tudja megmondani, tehát őket lenne érdemes megkérdezni: https://apple.com/hu/contact

emellett a https://checkcoverage.apple.com oldalon a készüléked sorozatszámát megadva is tudod ellenőrizni, ki fogja írni, hogy jogosult vagy-e AppleCare vásárlására, vagy sem.

November 5.-én vettem a telefont. Szóval marhára nem vagyok kicsúszva a 60 napból. Azért azt ne mondjátok már nekem, hogy az egyik Telekomos telefonra lehet venni a másikra meg nem? Le ellenőriztem nem adja be sehol sem. Ezért kérdeztem, hogy mit állítottatok át a telefonon? Azért az vicces lenne ,hogy felhívnám az Applet ,hogy Applecaret+ szeretnék venni fiktív lakcímmel ahogy ti is leírjátok pontosan nem így hívjátok de amit csináltok az pont ez. Mert ,hogy ti sem laktok se amerikába hivatalosan se angliába pld az is biztos az elmúlt pár évben amikor kijátszottátok az Applecaret+ telora laptopra ahogyan a cikkben is volt írva. Na ezzel semmi bajom sincsen ,csak pontosan a legfontosabb részt hagyjátok ki a leírásból, hogy mit kell trükközni, hogy be lehessen állítani. Nyílván aki a cikket írta az is azért csinálta neten ,mert akkor nem ellenőriznek stb…nem úgy mint amikor telefonon intézed azt ilyet velük. Egyszer már próbáltam telefonon applecare+ venni de nem sikerült mivel a mi országunkban nem lehet hivatalosan. Mondjuk a lakcím az minek is kell amúgy küldenek egy számlát oda vagy mi? Szerintem nem szoktak már papír alapúan semmit se küldeni ők sem… vagy tévedek?

Én azért írtam elsődlegesen ,mert Telekomos magánemberként vásárolt telefonnal rendelkezem ,ahogyan a cikkben is le van írva! Ezért próbálnám én is megkötni rá. Eleve nekem az furcsa ,hogy ha magyar régiós a Telekomos telefon akkor ,hogy nem látják ezt az Applenel? Vagy csak nem foglalkoznak vele? Vagy nem magyar rádiós a Telekomos telefon amit árulnak??