AppleInsider: iPad Pro vs. MacBook Air – melyik a jobb választás?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/05/19/appleinsider-ipad-pro-vs-macbook-air-melyik-a-jobb-valasztas/

Az Apple idén frissítette a MacBook Air-t és az iPad Pro-t is, és most minden eddiginél közelebb került egymáshoz a két gép. A MacBook Air a frissítéssel végre megbízható billentyűzetet és alacsonyabb árat, az iPad Pro pedig opcionális billentyűzet és egér támogatást kapott. Az AppleInsider arra a kérdésre kereste a választ, hogy melyik a jobb…

Tegyük fel, az iPad mellett döntök. Akkor van egy iPadem és egy iPhone-om, mert az nekem elég. DE, és itt jön a nagy DE! Munkám, magánéletem során sok új emberrel találkozom, akiket szeretnék felvenni a kontakjaim közé. Majd őket csoportokba rendezem, ill., rendezem át. Na ezt a '90-és évek alaptelefonjai is tudták, de nekem csak iOS-szel, számítógép nélkül valahogy nem megy. Az alap, Kontaktok appot használom, annál is szeretnék maradni és iCloud-dal szinkronizálni. Van erre esetleg rendes megoldás 2020-ban? Visszajelzéseket már írtam. Előre is köszi, minden tippet, pláne, amit még nem próbáltam. :slight_smile:

Az icloud com feluleten, a kontaktok alkalmazasban lehet pc / macen keresztul csoportokat letrehozni, amit ha szinkronizalol a telefonoddal megjelenik rajta.

3rd party alkalmazasokkal telefonon is lehet csoportokat letrehozni es kezelni, pl Groups alkalmazas.

Nekem a legnagyobb bajom a laptoppal, hogy nincs benne SIM tehát nem tudok vele számlázni azonnal. Ezért használok Ipad ot… Nem is értem a 21. Században hogy gondolta az Apple hogy majd mindig csatlakozok egy hotspot hoz… az ipadot kinyitom és már ott is vagyok a neten… A stick elavúlt felejtős… egy E Sim lenne jó…

1 kedvelés

Én emiatt nem váltottam még laptopot várok hogy legyen SIM-kártya benne. Esim vagy valami.

Szia, köszi a választ. Épp erre írtam, hogy a kontaktok (rendes) kezelésére, még a mai napig számítógép kell, ami furcsa, 2020-ban. A Groups esetén iOS9-es GUI, kissé nehézkes, instabil, de végül is teszi a dolgát. Azt nem értem, ha egy 3rd party, régi app képes iOS felületen kontakt-csoportokat rendezni (úgy ahogy), akkor a alap Kontaktok app miért nem? Pláne, mikor úgy nyomatják, hogy “pos- PC era”, meg “What’s a computer?”

Szia SzifonAdmin! Egy (e)SIM előnyeit én is látom. Viszont Neked nem jött be az Instant Hotspot? Tény, személyes hotspot esetén zavaró lehet, mikor pár percig nincs adatforgalom, akkor bont - legalábbis korábban így működött.

Nekem nem. Nincs időm csatlakozni, időm még lenne de minek ha az ipad tudja hogy kettécsapom és már online vagyok… Ez a jelen… Az hogy csatlakozni keljen meg várni hogy csatlakozzon + még egy vagyonba is kerül ha ezeket összerakom akkor ezért nem vettem meg az almás laptopot… Sajnos kár érte nem is értem miért nem tesznek bele egy E-SIM et…