Az 52audio oldal közzétett egy képet az állítólagos AirPods 3-ról

Eredetileg itt jelent meg: Az 52audio oldal közzétett egy képet az állítólagos AirPods 3-ról - Szifon.com

Már hónapok óta futnak be a pletykák, hogy az Apple az AirPods Pro sikerei után a következő, sima AirPods-t is fülön belüli (in-ear) kialakításúra változtatja át. Felmerül persze így a kérdés, hogy akkor mi lesz a különbség a két verzió közt és mit fog tudni az AirPods 3? Nézzük meg a kiszivárgott képeket, hátha kitalálunk…

Úgy döntöttem nem várok tovább. Pont ez miatt vettem meg az Airpods kettőt. Nekem nem tetszik az a gumírozott vég. De ha már ott voltam hirtelen felindulásból vettem egy iPad Air-t is  Pencillel, hogy fájjon. Szép kéket. :grin:

1 kedvelés

Legnagyobb baromság lenne a sima airpods-t is agybadúgossá alakítani (pláne, hogy ott az airpods pro széria), sok vevőtől fognak így elveszni akik utálják az agybadúgosat.

2 kedvelés

Próbáltam mindkettőt, a Pro nekem rettenetes. Fáj tőle a fülem 30 perc után. Szóval nem, nem kell fülbe dugós AirPods.

1 kedvelés

Nekem meg pont fordítva. Az EarPods/airpods páros kemény műanyagától félóra múlva erős fájdalmaim vannak. Egyszer ment odaáig, hogy véresre sebesedett tőle a fülem.
Kukába velük!

Persze tudod azzal a végével dugd a füledbe amelyiken az bumszli van és ne a vékonyabbal :crazy_face: akkor nem kell olyan mélyre dugni hogy hallja az ember :crazy_face: :crazy_face: :crazy_face:, ja és sokkal könnyebb kezelni is :grinning: :grinning: :grinning:

Nekem folyton ki akar esni érzésem van bár eddig mindig bent maradt :roll_eyes:

Csak a Pro​:heart_eyes:. Egy az egyben az én fülembe való :relieved:.