Az Apple bemutatta az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és Pro Max modelleket – árak, megjelenés, technikai adatok

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/09/10/az-apple-bemutatta-az-iphone-11-az-iphone-11-pro-es-pro-max-modelleket-arak-megjelenes-technikai-adatok/

A mai eseményen az Apple bemutatta az iPhone 11, az iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max készülékeket, amelyek a teljesség igénye nélkül új kamerákkal, még szélesebb látószöggel, éjszakai fotózással, új színekkel, erősebb processzorral, hosszabb üzemidővel érkeznek. De nézzük meg részletesen, mit is ír róluk az Apple a termékoldalon! iPhone 11 – Nagyon el…

Elnézést, hogy egyből így csak negatívumot írok (nyilván nem csak ez van), de a hátoldalon a kamera blokk az egyszerűen ronda minden most megjelent modell esetében. Nem tudok rá mit mondani, általában tetszenek az Apple-tervezte dolgok (sőt…), de ez most nagyon mellément.

Ha jól értelmezem holnap utántól a Magyar Appstore-ban is meglehet rendelni ,20.-ától pedig ki is szállítják…Tehát benne leszünk az első körben ?

kikopiztatok az apple oldalt? :grimacing:
“A rekesznek tovább kell nyitva maradnia” nem a rekesznek… :camera_flash:

egyebkent utolag jottem ra mi hianyzott…
jony baritonja… :cry:

Én átlagosan 2 évente váltok telefont, most a 8 Plus-om érett meg cserére, illetve nem, nem érett meg, mert még ma is baromi gyors és gyakorlatilag minden elmegy rajta. Ennek ellenére idén akartam váltani, mégpedig droidra, a Mate 30 Pro-t néztem ki magamnak, egészen addig, amig a jelenlegi helyzet ki nem alakult, igy eszem ágában sincs hülyegyerek terméket venni, viszont itt meg nem érzem az instant get érzést -mondjuk ez már rég nincs meg nálam az apple felé-. Ha veszek is új telefont, azt egyedül az ár miatt teszem, na nem az új készülék ára miatt, hanem mert a 8 Plus-t még egész jó árban tudom eladni.
Amúgy tiszta vicc, hogy az egyetlen lényeges fejlődés a kamera…

Jó reggelt!
Ismét szépen áraznak itthon .
Ausztriában az iPhone 11 induló ár: 599 Euro
iPhone 11 pro induló ár: 849 Euro

További szép napot mindenkinek!

Szia kicsit elnézted azt :smiley: 11 Pro 1149 euro, a sima i11 meg 800 euro

Sajnos az itthoni árakon továbbra sem fog sokat segíteni a 332-es euró meg a 27%-os ÁFA: :frowning:

Itthoni árak azok ugyan azok lettek mint a tavalyi legalább is a Iphone 11 pro esetén 399.990 Ft induló ár

Nem követem a Droid-os cuccokat, de ott milyen fejlesztések voltak idén amiktől ledobtátok a hajatokat?:slight_smile:

bocs ez nem ronda ez 1xűen: randa. de ez még csak hagyján, de tulajdonképpen azonkívűl hogy hiper-szuper kamera van benne és 1-2 ráncfelvarrás azonkívűl semmi extra újdonság.
többet várok el a világ vezető telefongyártójától mintsem hogy a madarakat így-úgy fényképezzem.
csalódtam benne. hiába nincsen Jobs, megállt a fejlődés.

kimondottan én sem követem, de a hüvely termékek jól néznek ki és többet is megtapiztam boltokban, a p30 pro-ról meg mindenhol csak áradoztak, hogy milyen rohadt jó képeket csinál…

meg egy nüansznyi különbség van az árban is…

Egyébként körbefutottam a német és britt árakon, és szinte ugyanaz, mint itthon, Németeknél kicsit olcsóbb, de már nem jelentősen, mint a korábbi években.

A rekesznek ugynannyi ideg kell az előre kiválasztott f értéken (nyitva) maradnia mint ameddig a zár nyitva van… Szóval, de!

Szerintem ez egy jó termékcsalád. Azt kell megérteni elsősorban ha megnézitek a Keynote-ot. Az Apple egy misszió mellé adja a készülékeket eszközként. Ezért fogják eladni Megint. A többi cég a technikai képességekkel akar kitűnőt hozni. Az sokkal kevesebb embert hoz lába. Ez nagy különbség. Az Apple felhasználói érzéseket céloz meg. Ezért aki 18 magos cpu-t vár vagy ultrasonic ujjlenyomat olvasót az csalódni fog. Illetve a Google, android és kínai cégek biztonságtechnikai megoldásai nem túl biztatóak. Ajánlom a netfilexen a great hack c. filmet.

A nincs ujdonsag ez egy szar mar Jobs idejében is ment…

Kiragadva pár gondolatot a hozzászólásodból, nekem az jutott eszembe, hogy akik GoT rajongók voltak, imádni fogják a Háromszemű Hollót (11 Pro). Egyébként a 2019-es széria felejtős, talán 2020-ra összekapják magukat, és készítenek egy technológiailag innovatívabb sorozatot.

Én úgy gondoltam már a bejelentés előtt is, hogy a 8-asomról nem váltok 5G nélküli telefonra. Mivel nem jött 5G így majd 2020-as modellre valószínűleg. Még egy USB-C jól esett volna a telefonokba, ha már a macbook és a céges notebook is USB-C-vel töltődik. A kiszivárgott képek alapján rondábbra számítottam. Furcsa, de általában élőben mindig sokkal szebbek, szóval most sem félek tőle.

Az oprendszerről egy szó sem volt.