Már visszaadtam őket, így nem tudom sajnos kipróbálni de Dani kollégánk megnézni neked.
Köszi
Közben kapható már az autós tartó is amit a bemutatón mutattak. Hát az tényleg csak egy tartó amire hátulról rá lehet a kábelt akasztani és így mindig kéznél van töltéshez, de azt a telefonba kell bedugni mivel tölteni nem tölt mert mint mondtam csak egy tartó🤷🏻Akkor már inkább veszek egy nagyon olcsó tartót és ráragasztom a gyári MagSafe töltőt.
Na de reméljük tényleg lesznek lassan hasznosabb MagSafe kiegészitők is…
lehet, hogy annyira nem erősek a mágnesek, hogy a kocsiban az útközbeni rázkódás esetén megtartsák, és azért.
Az megtartja, mert nekem egy hete már fel van a kocsiban egy ragasztva, de vártam ezt mert szeretem, ha a szellözörácson van a telefon, de így marad a barkácsolás. De mondjuk akkor se értem miért nincs belőle töltős változat.
Erre a gondolsz?
Igen
Erre ismerős is rákeretezett, hogy figyu már, ez csak tartja?!!?!?! NEm is tölti?? Mi a f@sz!!!
Nekem is ennyi volt a reakcióm
Nem is értelek benneteket! Ennyi pénzért még tőccse is??? Hol éltek?
Egy enyhítő szempont:
Akinek az autójának CarPlay rendszere vezetékes (döntő többség), annak a legtöbb esetben amúgyis célszerű veztekésen is kapcsolni a kocsihoz a telót, akkor meg már a töltés is megoldódik.
Részemről kétféle képpen használom jelenleg a kocsiban (vezetékes CarPlay) a telót:
- Bluetooth: Rövid út, ismert helyen (ki se veszem a zsebemből a telót)
- Vezetékes CarPlay: Hosszú út, ismeretlen reláció (kell a navi (GMaps, Waze))
U.i.: Belegondoltam a döntő többségnek nem biztos, hogy egyáltalán adott a lehetőség a CarPlay használatára (javaslat, ha vki új autót vesz ezt szerintem nem érdemes kihagyni belőle)
Most már kezdett idegesíteni ez a töltő téma és el kezdtem keresgetni
Vezeték nélküli töltés probléma
ebben pont azt írják, hogy az iOS 14.2-vel az Apple ezeket orvosolta.
Hogy feltehetően megoldotta. De mégse oldotta meg minden töltőnél. De nem baj, szombat besétálok hozzájuk mert szerencsére a mophie 3in1 állványt is náluk vettem 2hónapja.
Ez az autós töltő már ér valamit