Eredetileg itt jelent meg: Az Apple bemutatta az iPhone 17, az iPhone 17 Pro és az iPhone Air modelleket - Szifon.com
Az Apple tegnap este 3 új iPhone modellel, 2 új chippel és 6 forradalmi új kiegészítővel rukkolt elő és volt olyan újdonság is, ami korábban nem szivárgott ki. Ennek ellenére, ha olvastad pletyka összefoglaló cikkeinket, akkor nem sok meglepetést fognak neked tartogatni az alábbiak. Készen állsz, hogy belevágjunk? iPhone 17 Az iPhone 17-et közvetlen elődjével,…
Hat eleg sok a kontra az air-nal de hol vannak a pro-k? ![]()
Ha a sima 17 ara ala tettek volna, siman instantget de igy csak egy tularazott valami.
Ilyen telefont kiadni 2025-ben hat nem is tudom, mintha visszfele mennenk.
Az akksija katasztrofa, 3150mAh… ![]()
Ha neked nem pro az, hogy vekonyabb, mint eddig barmelyik, akkor ez az eszkoz nem neked keszult. Ha nem neked keszult, nem kell megvenned!
Szerk: pont olyan, mint a MacBook Air volt annak idejen…
Nem tudom, de szerintem az Apple kinyírta a pro szeriat. Átlag felhasználónak semmi értelme nincs ilyen kamerát használni mint ami a próbán van. Egyedül a kijelző miatt érte meg megvenni de így már emiatt sem
A Pro Max miért maradt ki a cikkből?
Sajnos csak a Pro sorozat tud raw-ba fotót és videót készíteni, így továbbra is ez az egyetlen opció.
Az átlátszó 17 pro tok konkrétan nem is átlátszó? wtf ![]()