Az Apple bemutatta az iPhone SE 3-at és bezöldült az iPhone 13 család

Eredetileg itt jelent meg: Az Apple bemutatta az iPhone SE 3-at és bezöldült az iPhone 13 család - Szifon.com

Az Apple tegnap esti „Peek Performance” eseményén bemutatásra került egy rakás izgalmas újítás, de most koncentráljunk az iPhone-t érintő változásokra. Talán a legnagyobb dobás az iPhone SE harmadik generációs változata, mely külsejében alig változott elődjéhez képest, de sokkal jobb belsőt kapott, az iPhone 13 és iPhone 13 Pro pedig egy-egy új színopciót kapott. iPhone SE…

A 13 Mini (és esetleg a 14 Mini ha lesz) azoknak választás, akik szeretik a FID-t, nem akarnak keretet a kijelző körül, illetve nem elég nekik egy kamera a hátlapon, viszont nem szeretik a tepsi telefonokat (mert esetleg kicsi a kezük, vagy csak úgy). Nagy hiba lenne, ha nem gyártana az Apple. Vásárlókat veszít vele.
Az SE viszont azoknak választás, akik jobban szeretik a TID-t, nem zavarja őket a keret, sőt szeretik a home gombot, elég nekik az egy hátlapi kamera. Ezt is kár lenne abbahagyni.
Én például az utóbbi csoportba tartozom, bár szívesen vennék akár nagyobb méretű telefont is, de TID nélkül nem veszek. Nem igazán értem, miért nem tesz az Apple a 13, vagy 14 sorozatokba TID-t is. Nem kell annak feltétlenül a kijelző alatt lennie, jól működik az iPad Mini és az új iPad Air esetén a bekapcsológombon is.

1 kedvelés

SE3 nagyon főnök.

1 kedvelés

Én a TID-et nem szeretem, macerás használni.

Én SE 2020at vettem egy éve. Nem volt igényem a csúcs kamerára, megfelelt a touch id, minden tökéletes volt leszámítva az akksi időt. Az valami borzalmas, ha normális lett volna benne akkor meg ma is azt használnám. Csak az az akksi miatt váltottam 13ra.

Az a baj inkább egy I13mini éri megjobban és csak egy kicsit kell hozzá gyűjteni.

kivéve, ha valaki még mindig a Touch ID-hoz ragaszkodik.

Kicsit? :smiley: a felét még egyszer…

Igen nekem is az kéne inkább :cry:

Az SE-be vajon miért nem rakta bele az Apple a MagSafe-t? Üveg a hátfala, van benne tekercs is. Az a pár mágnes elfért volna. Van 5G, van A15, van többféle GPS, miért nincs MagSafe?

Mert ahhoz masszivan valtoztatni kellett volna a keszulekhazon. Az SE azert olcso, mert egy csomo dolgot a “korabbi” szeriabol hasznalnak, tobbek kozott ezt az elemet is.

1 kedvelés

Akkor elvileg a következő verzió akár a 12-es házába is kerülhet? Addigra már az is “régi” lesz.
Mondjuk az viszont előny, hogy minden tartozék ugyanolyan, mint az előzőnél.