Az Apple bemutatta az új iPad Pro-kat: új design, Face ID, USB-C és új Apple Pencil


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/30/az-apple-bemutatta-az-uj-ipad-pro-kat-uj-design-face-id-usb-c-es-uj-apple-pencil/

Ahogy az várható volt, a mai eseményen az Apple bemutatta az iPad Pro-k harmadik generációját is. Az első iPad Pro-t, Apple Pencilt és Smart Keyboardot még 2015 végén jelentette be az Apple, amely újradefiniálta, hogy milyen feladatok végezhetők el egy iPaden. Az új iPad Pro modellek egész előlapot kitöltő Liquid Retina LCD-kijelzőt kaptak, jóval kisebb…


#2

Ez nagyon jó lett.


#3

A billentyüzet ára is szépen be lett árazva 72490 Ft-tal :open_mouth: Meg egy Pencil 45990-ért. Ezek aztán az innovációk idén!


#4

Kihagytál egy szót. :slight_smile:
Jó “drága” lett. :smiley:


#5

Persze minden drágább lett, sajnos az Apple emeli az árait. Nyilván USA-ban elfogadható, európában is megtudják venni, hazánkban már hitel / magasabb fizetés kell hozzá. Ergo kevesebb ember fog cserélni újabb készülékre, ismét jobban fog menni a használt piac a következő néhány évben.


#6

Valahogy el kell érni a 2 billiós határt. :smiley:


#7

Azért itt svájcban is elérte már a küszöbhatárt. És nem is inkább azon van a hangsúly, hogy ki tudják-e fizetni az emberek, hanem az árérték arány. Én az ismeröseim közül senkit se ismerek aki ne elöfizetés mellé venné meg olcsóbban. Pedig itt majdnem a „legolcsobb“ europában, de itt is túl drágának találják az éppeszü emberek. Persze tudom, hogy jönnek emberek, hogy én lazán kifizetem meg hasonlók, szerintem már tényleg nem éri meg az árát. Remélem észhez tér az apple, mert így tényleg tönkre vágja az európai piacot.


#8

Azt kell meggondolni hogy kinek mire kell egy ipad, vagy egy ipad pro. Ha pedig pénzé tudod tenni a vele/rajta eltöltött órákat, akkor lehet máris megéri. Mert gyorsabb vagy, profibb, szebb, stb.
300 EUR-ért már el lehet vinni a sima ipad-et, 2018-ast.
Az a facebookra, meg youtube-ra bőven elég. A nagytöbbségnek meg ennél több nem kell.
5K meg ilyenek? cöcc…


#9

@KekszNET @83miki83 most írtam egy cikket az Apple árazásáról. Ha @jadeye kolléga majd átnézi érdemes elolvasni. Nem nagyon írnak az árazásról a külföldi portálok sem, nem csak a magyarok. Pedig egyértelműen látszik, merre megy az Apple. Brutális árak, kevés a fizetés ehhez már hazánkban.


#10

Azert atnezve a 2018as iPadet szerintem szegyen mennyire sok mindent kisporoltak belole. Ennel nem sokkal gazosabb az iPad Air2 amit meg anno vettem… 2GB RAM, laminalt kijelzo, vekonysag… MOST egy iPadbe 2GB RAM? szerintem necces nagyon. Nem veletlenul annyi az ara amennyi! Jon egy kis “fejlodes” az iOSbe es a 2GB mar siman akadni fog…