Az Apple bemutatta az új MacBook Air-t: Retina kijelző, Touch ID – és brutális ár

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/10/30/az-apple-bemutatta-az-uj-macbook-air-t-retina-kijelzo-touch-id-es-brutalis-ar/

Az Apple mai eseményén elsőként a MacBook Air kapott végre vérfrissítést. Ezt a modellt a cég már több éve nem frissítette érdemben, így ez rá is fért. Az új gép Retina kijelzőt, USB-C csatlakozót, Touch ID-t, harmadik generációs pillangómechanikás billentyűzetet, Force Touch trackpadet kapott, újabb generációs CPU-val, 8 vagy 16GB RAM-mal, és 1,5TB SSD-vel is…

Ráadásul ha jól látom a „régi“ airnek se ment lejjeb az indulóára. Pedig abban bíztam. Be vannak ezek drogozva szerintem éjjel-nappal.

Az “atomi szintű” jelző lett az új “innováció”. :smiley:

Tényleg, már nem tudják meddig emeljék még az árakat. A 2014 mid. MacBook Pro-m akkor 424000 Ft volt (256GB SSD, 8 GB). Most egy Air, ami elvileg ez alá lenne pozícionálva és a “belépő” szint lenne a MacBook-ok között, és kb. hozná ezt a szintet mint a Prom, 550000 Ft. Komolyan mondom, nem normálisak. Sajnos. :frowning:

Amúgy azt vettem észre, hogy mióta nem a cikk alatt vannak a hozzászólások, sokkal kevesebb van, és szerintem sokkal kevesebben is olvassák el őket.
Nem lehetne oda visszatenni?

Jajj most nézem, 1 M feletti árú Air is van :smiley:

Biztos qva jó ez az air de ennyiért nagyon felejtős

Az iMac-et miert nem frissíteték a 8th gen procikra? Talán ti tudtok valamit amit én nem.

Face ID-t már bele se merték rakni! Touch Id-vel sikerült ilyen fantasztikusan jó áron kihozni.:slight_smile:

Igen sokkal kevesebb értelmetlen és offtopic hozzászólás van. Egyébként közel dupla annyi hozzászólás érkezett az elmúlt hónapokban, főleg a kérdések, és azok megválaszolások miatt. Ezek ugye már nem offtopic-ok.

Mivel bulvár cikkeket viszonylag ritkán írunk ezért ezekre érkező értelmetlen hozzászólások sincsenek. Nem gondolom, hogy probléma ha valami kevesebb de többet ér, tehát nem a mennyiség számít, hanem a minőség.

1 kedvelés