Az Apple elveszíti a formatervezési csapat három fő munkatársát

#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/11/az-apple-elvesziti-a-formatervezesi-csapat-harom-fo-munkatarsat/

Megfogyatkozik az Apple csapata, három fő távozik az Apple dizájnstábjából. Az AppleInsider írt arról, hogy Rico Zorkendorfer és Daniele De Iuliis nemrég hagyta el az Apple-t, míg Julian Hönig az elkövetkező hónapokban tervezi maga mögött hagyni a cupertinói techóriást. A három tervező együttesen közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik az Apple-nél. Rico Zorkendorfer magyarázata teljesen érthető, ő…

#2

Sokat nem veszt velük az Apple… i6tól kezdve kicsit unalmas a formavilág… :nerd_face::nerd_face:

#3

Azért pont onnantól kezdve csináltak a többiek szinte azonos külsővel telókat, lsd. a samu s6 és társait.
Attól függetlenül valóban kellene némi arculat frissítés, főként, mert a szépen gömbölyített oldalával nem igazán stabil a fogása, én meg nem tartom tokban, mert agyonvágja a megjelenését.
De hiába húztak el a régiek, ha nem újakat tesznek oda, hanem csak akik már ott belesimultak az eddigiekbe, akkor nem hinném, hogy alkotnak vmi merészet ami jó is lesz, na meg mit is, mivel ez a terület is hasonló korlátokkal bír, mint a légellenállás, ott is van az idális és ami ahhoz a legközelebb van az egyik olyan mint a másik.
Ennél meg ugye ott van a felhasználó, az ember és míg így hagyományos módon telefonálunk, addig az ergonómia korlátozza a formát, kialakítást. Ergo technikai innovációkkal lehetne a jelenlegi formáktól szabadulni a leggyorsabban.

#4

“2016-ban például Danny Coster 23 év után hagyta el a legismertebb akciókamera-vállalatot, a GoPro-t.”

nem semmi számok ezek egy 17 éve alapított cégnél!

1 Like
#5

köszi, orvosoltuk!