Az Apple már nem forgalmazza az iPhone SE, iPhone 6s, 6s Plus és iPhone X készülékeket

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/19/az-apple-mar-nem-forgalmazza-az-iphone-se-iphone-6s-6s-plus-es-iphone-x-keszulekeket/

Az Apple múlt héten három új telefont mutatott be: az 5,8 hüvelykes iPhone X🅂-t, a 6,5 colos iPhone X🅂 Maxot és az olcsóbb, 6,1 colos iPhone X🅁-t. A szokásoknak megfelelően a régebbi modellek közül megszüntetett néhányat. Most erre a sorsra jutott az iPhone SE, az iPhone 6s és az iPhone X is. A döntés nem…

wow és a sima 6-os megmaradt, mint matuzsálem?!

1 kedvelés

Az ‘X “kinyírása” még valahol érthető’???
Mióta is van/volt piacon? A 7 és a 8 miért nem érett meg a megszüntetésre?

Sokan örülnének, ha maradna az iPhone SE, úgy ahogy van.
A max. 4" sokak igénye, az ujjlenyomat olvasó viszont nem.

Mert a X-hez képest bagóért tudják előállítani őket, ezért kellett beszűntetni a X-et.

Az X-et azért nyirták ki mert ha olcsobban kellett volna adni akkor senki nem vette volna se az XR se az Xs! Egyszerűen egy nagy nulla a 12-én bemutatott 3 telefon! De jól döntöttem hogy meg vettem az X-t.

A “komoly kritikát” külföldről is kapja, vagy csak nálunk megy a hiszti?

Én tavasszal még le tudtam cserélni egy hazai szolgáltatónál, garanciában a 4” mat. Ameddig jön rá frissítés addig mindenképpen megtartom. Aztán utána nem tudom mi lesz… Sajnos én sem tudok elképzelni nagyobbat.

Simán kinyírtam volna a 7-est is. 8 mellett talán felesleges, bár biztos jobban tudják mint én.

Szerintem érthető a döntésük. az X helyére lépett az XS ( pl. : 6–>6s ) egyértelmű volt hogy az x kiesik. az SE és a 6s az elvileg belűl ugyan az szóval ha az egyik kiesik megy a másik is. Ár érték arányban szerintem a 7 “jobbban megéri” mint a 8 ( 50 000 ft-al drágább és hétköznapi használat mellet észre sem veszed a külömbséget ) . de hamarosan kiesik a 7 is szerintem és helyette bemutatnak egy se mértű face id-s Xmini t:P ( nekem 7 van és még 3 évig szertném használni )

Én nem tudom bakker, de 2018 ban 300 ezret elkérni egy telefonért amin mégcsak 1080p ben sem tudsz videót nézni az szánalom…

Iphone Se meretu telefont csak is a merete miatt vettem meg 6S 128gb utan!
Ha most lenne vagy lesz egy Se 2 -ami meretben ott lesz valahol, az ara nem erdekel h mennyi! Csak lenne :frowning:

Az apple ilyet még sosem csinált hogy 1éves csúcs telot kukáz a frissebb miatt.

De. Az iPhone 3G megjelenesekor lekerult a boltok polcairol a sima iPhone, majd par evvel kesobb, az 5C megjelenesekor a sima iPhone 5 sem volt tovabb forgalmazva.

1 kedvelés

Az iPhone 5-nél pontosan ugyanez volt, mint most. Az 5-öt nem árulták tovább, cserébe volt 5C meg 5S… Jó nagy bukta is lett az 5C. Az XR is az lesz szerintem.

Akkor le maradtam ezekről de akkor is kb nulla fejlödés X->Xs

Olyan nagy bukta volt az 5c, hogy a most éppen “második” telefongyártó Huawei még mindig nem tud eladni annyit az aktuális flagshipjeiből, mint az Apple abból a hatalmas buktából, talán fele annyit már sikerült nekik…:roll_eyes:

mindig minden iPhone óriási bukás, ahogyan azt a számok is mutatják.

2 kedvelés

Nem is ertem igazan, hogy miert az elozo evi 5-os modellt kellett anno szinesiteni. En siman vettem volna egy hofeher hatlapu 5C-t ha az 5S hardvere van benne, meg ugy is, ha ugyonannyiba kerul, mint az 5S.

ezert veszek x-et… gyorsan