Az Apple már nem forgalmazza az iPhone SE, iPhone 6s, 6s Plus és iPhone X készülékeket


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/09/19/az-apple-mar-nem-forgalmazza-az-iphone-se-iphone-6s-6s-plus-es-iphone-x-keszulekeket/

Az Apple múlt héten három új telefont mutatott be: az 5,8 hüvelykes iPhone X🅂-t, a 6,5 colos iPhone X🅂 Maxot és az olcsóbb, 6,1 colos iPhone X🅁-t. A szokásoknak megfelelően a régebbi modellek közül megszüntetett néhányat. Most erre a sorsra jutott az iPhone SE, az iPhone 6s és az iPhone X is. A döntés nem…


#2

wow és a sima 6-os megmaradt, mint matuzsálem?!


#3

Az ‘X “kinyírása” még valahol érthető’???
Mióta is van/volt piacon? A 7 és a 8 miért nem érett meg a megszüntetésre?


#4

Sokan örülnének, ha maradna az iPhone SE, úgy ahogy van.
A max. 4" sokak igénye, az ujjlenyomat olvasó viszont nem.


#5

Mert a X-hez képest bagóért tudják előállítani őket, ezért kellett beszűntetni a X-et.


#6

Az X-et azért nyirták ki mert ha olcsobban kellett volna adni akkor senki nem vette volna se az XR se az Xs! Egyszerűen egy nagy nulla a 12-én bemutatott 3 telefon! De jól döntöttem hogy meg vettem az X-t.


#7

A “komoly kritikát” külföldről is kapja, vagy csak nálunk megy a hiszti?


#8

Én tavasszal még le tudtam cserélni egy hazai szolgáltatónál, garanciában a 4” mat. Ameddig jön rá frissítés addig mindenképpen megtartom. Aztán utána nem tudom mi lesz… Sajnos én sem tudok elképzelni nagyobbat.


#9

Simán kinyírtam volna a 7-est is. 8 mellett talán felesleges, bár biztos jobban tudják mint én.


#10

Szerintem érthető a döntésük. az X helyére lépett az XS ( pl. : 6–>6s ) egyértelmű volt hogy az x kiesik. az SE és a 6s az elvileg belűl ugyan az szóval ha az egyik kiesik megy a másik is. Ár érték arányban szerintem a 7 “jobbban megéri” mint a 8 ( 50 000 ft-al drágább és hétköznapi használat mellet észre sem veszed a külömbséget ) . de hamarosan kiesik a 7 is szerintem és helyette bemutatnak egy se mértű face id-s Xmini t:P ( nekem 7 van és még 3 évig szertném használni )


#11

Én nem tudom bakker, de 2018 ban 300 ezret elkérni egy telefonért amin mégcsak 1080p ben sem tudsz videót nézni az szánalom…


#12

Iphone Se meretu telefont csak is a merete miatt vettem meg 6S 128gb utan!
Ha most lenne vagy lesz egy Se 2 -ami meretben ott lesz valahol, az ara nem erdekel h mennyi! Csak lenne :frowning:


#13

Az apple ilyet még sosem csinált hogy 1éves csúcs telot kukáz a frissebb miatt.


#14

De. Az iPhone 3G megjelenesekor lekerult a boltok polcairol a sima iPhone, majd par evvel kesobb, az 5C megjelenesekor a sima iPhone 5 sem volt tovabb forgalmazva.


#15

Az iPhone 5-nél pontosan ugyanez volt, mint most. Az 5-öt nem árulták tovább, cserébe volt 5C meg 5S… Jó nagy bukta is lett az 5C. Az XR is az lesz szerintem.


#16

Akkor le maradtam ezekről de akkor is kb nulla fejlödés X->Xs


#17

Olyan nagy bukta volt az 5c, hogy a most éppen “második” telefongyártó Huawei még mindig nem tud eladni annyit az aktuális flagshipjeiből, mint az Apple abból a hatalmas buktából, talán fele annyit már sikerült nekik…:roll_eyes:


#18

mindig minden iPhone óriási bukás, ahogyan azt a számok is mutatják.


#19

Nem is ertem igazan, hogy miert az elozo evi 5-os modellt kellett anno szinesiteni. En siman vettem volna egy hofeher hatlapu 5C-t ha az 5S hardvere van benne, meg ugy is, ha ugyonannyiba kerul, mint az 5S.


#20

ezert veszek x-et… gyorsan