Az Apple meghosszabbította az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójának szervizprogramját

Eredetileg itt jelent meg: Az Apple meghosszabbította az iPhone 12 és iPhone 12 Pro beszédhangszórójának szervizprogramját - Szifon.com

Tíz nap híján kereken egy éve írtunk arról, hogy az Apple új javítási programot hirdetett, mert a cég megállapította, hogy az iPhone 12 és iPhone 12 Pro modellek egy nagyon kis része esetén a beszédhangszóróval kapcsolatos hibák jelentkezhetnek egy alkatrész meghibásodása miatt. Ilyenkor a hívások közben semmiféle hangot nem ad ki a beszédhangszóró – nem…

Jo lenne ha sorozatszam alapjan lehetne rakeresni vagy az osszes “erintett” keszulek, erintett amit 2020 októbere és 2021 áprilisa között gyártották?

1 kedvelés

vedd fel a kapcsolatot az Apple Támogatással, és megmondják, de ha a készülékedet az említett dátumok között gyártották, akkor előjöhet rajta. ha nem akkor gyártották, akkor nem érintett. ha jelenleg nem produkálja a hibát, akkor valószínűleg nem fogják kicserélni benne.

1 kedvelés

Javítják a készüléket, vagy cserélik? Én már ezt tapasztaltam, de azt hittem a vonal rossz, mert nem állandó a jelenség.

amit lehet, azt modulárisan cserélnek, ebben az esetben a hangszóró modult annak az alaplapig tartó szalagkábelével.

Én szerintem még pont nem esek bele mert 10. hó 16-án (számla dátum) vettem legelső hullámban elő rendeléssel úgyhogy nem hiszem hogy októberbe gyártottak. A coconut battery Mac app szerint 2020.09.21. A gyártás dátuma.

Én így is jártam, előrendelt telefonnal. Egy éves pont elmúlt, és előjött ez a gond rajta, support szerint nem vagyok benne az ablakban, szervízpartner szerint szintén. Inkább összetörtem és kicseréltettem biztosítóval újra az gyorsabb volt mint a szavatossági javítással szórakozni.