Az Apple megkezdte a dolgozói számára az Apple Cardok kiküldését

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/05/24/az-apple-megkezdte-a-dolgozoi-szamara-az-apple-cardok-kikuldeset/

A márciusi Apple esemény egyik legnagyobb bejelentése az Apple Card volt, ami a hagyományos kártyás fizetést hivatott ötvözni a digitális technológiával. A koncepció nem újdonság, azonban sok olyan szolgáltatást tesznek hozzá, ami egyedivé teszi a piacon, és kevésbé összehasonlíthatóvá a hagyományos hitelkártyákkal szemben. A nyári debütálás már közel van, és most úgy tűnik, hogy az…

Az Apple Cashrol meg valami olyasmi volt szó a keynoteon amikor bemutatták, hogy mindenhol elérhető lesz ahol van Apple Pay, ugye?

nem. az Apple Cash csak az USA-ban érhető el egyelőre.

Azt értem, hogy egyelőre ott érhető el, de volt valami olyasmiről is szó, hogy ahol van Pay ott elérhetővé teszik a Casht is. Mindegy, majd kiderül. Öt év múlva. :joy:

az Apple Cash mögött a Green Dot áll. rajtuk is múlik, mikor terjeszkednek az USA-n kívülre.

https://applecash.greendot.com/termsconditions/

Kérdés mennyi lesz ennek a havi költsége.

https://www.apple.com/apple-card/ Itt lathatoak a dijak, de ezt el is mondtak a keynoteon.

Én baromi vak vagyok de sehol nem látom mennyi a kártya éves díja vagy havi költsége, meg ez olyan lesz mint a simple kártya?, hogy fel kell tölteni rá a lóvét? (meg ahogy látom ez a kártya csak olyan helyen lesz ahol az Apple Crash is elérhető mert az is kell hozzá vagy rosszul értelmeztem?)

nem olyan lesz. ez egy hitelkártya.