Az Apple révén véletlenül kiszivárgott az AirTag és az új iPhone SE

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/04/az-apple-reven-veletlenul-kiszivargott-az-airtag-es-az-uj-iphone-se/

Az Apple általában igazán komolyan veszi az új termékeit körülvevő érdeklődést, és szinte semmit se fednek fel a bemutatóig. Épp ezért roppant ritka, hogy pont ők árulnák el magukat. (Képünk csak illusztráció.) Most azonban pont ez történt. Az Apple YouTube csatornájára felkerült egy videó, amiben szerepelt az AirTag, a cég saját online boltjába pedig egy…

Szerintem az SE tulajok pont a mérete miatt választották. Én mindenre tudom használni(netezès, zene, filmek, játékok), igaz a kamerája nem a legjobb. Nem billeg. Nekem nagy kezem van. Bármelyik gyártó “tepsi” telóját megfogtam, azonnal kikapcsoltam a képernyőt. Szeretem a felül lévő bekapcsoló gombot. Kicsit szerintem gáz, hogy egy 8-asba beleteszünk egy másik “belsőt” és, mint egy új telót adjuk el.

Kicsit szerintem gáz, hogy egy 5s-be beleteszünk egy másik “belsőt” és, mint egy új telót adjuk el.

Igaz😀. Akkor úgy fogalmazok, hogy nekem nem tetszik ez a minél vékonyabb, minél kerekebb design. Nem fikázni szeretnék, csak a véleményem mondtam el.

Csak legyen “dual sim” :pray:

Csak legyen “világbéke” :pray:

Fogadni mernék hogy nem lesz az. Ezt simán meghagyják a nagyok privilégiumaként.

Jelenleg is van még SE nevű telefon. Az újabbat ugyanígy fogják nevezni? Az fura lenne. Ha viszont nem így fogják nevezni, akkor miért írták oda? Tévedésből?