Az Apple Watch Series 6 kijelző nem reagál csuklómozdulatra

Sziasztok!

Múlt hét pénteken vettem észre, hogy a watch (Serie6) kijelzője nem áll át csökkentett módra.
Eredetileg úgy kellene viselkednie, hogy csökkentett fényerővel mutatja az időt és a másodpercmutató nem látszódik, majd ha emelem az órát, akkor látom az értesítéseket és a részleteket az óraszámlapon.
Na ez most úgy néz ki, hogy bárhogy tartom az órát, akkor minden látható. (másodpercmutató, a megnyitott alkalmazás nem homályosodik el, ha elfordítom a kezem és folyamatosan aktív a kijelző.)
Az óra ki-be kapcsolása után rendbe jött a funkció, viszont tegnap óta megint ugyanazt csinálja. Most megint ki-be kapcsoltam és megint működik, szóval nem szenzorhiba lehet. A legfrissebb szoftver van rajta.
Van esetleg ötlete valakinek, hogy mi lehet a probléma?

Előre is köszi!
Gergő

Én ilyennel még nem találkoztam, igaz nincs is 6-osom. Lehetséges a szenzor hiba, de alapjában véve lehetséges hogy szoftver. Őszintén bármelyik kettő lehet.

Mivel garis így sok baj nem lehet belöle, csak max várni kell rá mire megoldják. Halkan teszem hozzá én sem tudom mit csinálnék óra nélkül, annyira hozzászoktam, hogy ott okoskodik a kezemen. :grinning:

Sziasztok!

Köszi a választ. Tegnap óta nem jelzett, viszont a G-Mail értesítés volt az, ami nem homályosodott el, ha elfordítottam az órát.
Megvárom a következő frissítést és ha utána sem lesz százas, akkor beadom a szervizbe.
Valóban nem szívesen válnék meg tőle…:slight_smile:
Üdv.
Gergő

1 kedvelés

Sziasztok!

Valószínűleg szoftveres lesz a hiba. Ma reggel a légzés applikáció “ragadt” a képernyőn, amióta az leállítottam, azóta nem kapcsol le a kijelző és folyamatosan aktív, függetlenül attól, hogy a csuklómat hogyan tartom, illetve kilépek-e a küldött értesítőkből.

Várom a szoftverfrissítést…

Üdv.
Gergő