Az Apple Watch Series 7 ugyanazzal a processzorral érkezik, mint az Apple Watch Series 6

Eredetileg itt jelent meg: Az Apple Watch Series 7 ugyanazzal a processzorral érkezik, mint az Apple Watch Series 6 - Szifon.com

Az Apple Watch Series 7 a pletykákkal ellentétben nem kapta meg a sokak által várt modern, szögletesebb designt, és ez még nem minden. Úgy tűnik, hogy az idei Apple Watch ugyanazzal a processzorral rendelkezik, mint a 2020-ban érkezett Apple Watch Series 6. A bemutató során az Apple egy szót sem ejtett az Apple Watch Series…

Viszont sokkal olcsóbb lett. Ja, nem.

izé… újat vettem volna, de akkor megvárom, hogy megjelenjen és megveszem a mostanit olcsóbban :smiley: a nagyobb kijelző és gyorsabb töltés nekem nem ér ennyit. Gyorsabb nem lesz, optimalizáltak vmit, hogy jobban bírja a nagyobb kijelzővel és picit gyorsabb, akkor meg kb rohadjanak meg, mert azt a 6-os modellre is le lehetne frissíteni.

Aztán meg majd duzzognak, hogy miért nem rohannak lecserélni a 6-ost.
Még néhány hét és kiderül, hogy semmi sem változik a 6-oshoz képest. Mert képeket már láttunk, de amíg van Photoshop, addig képen minden lehet.

Ezeket az óra képeket rég nem photoshopban készítik…

Szerintem nem fognak csodálkozni. iPhone és Watch esetében is nyugodtan átállhatnának 2 éves modellciklusra. Nincs akkora innováció már a területen, amivel évente instant get eszközöket tudnának kiadni. Hol van már a store-ok előtti sorbanalvás… A series 6 igen jól sikerült, a 7 inkább egy “6S”. Akár fiaskó akár nem, akinek egy új Watch-ra van szüksége és pénze is van, azt pont nem fogja érdekelni ez az egész történet . Inkább így legyen, mintsem kiadjanak valami félkész dolgot.

1 kedvelés

Hát végül is nem az Apple tehet a félrement jóslatokról, talán.
Vagy akár hogy a jövőben megelőzzék a sok önjelölt jóstól származó dolgokat, volt kis szivárogtatás finoman, majd kiadtak valami egészen mást. Esetleg a jó fene tudja mi történt valójában, de majd a jósok megmondják biztosan a tutit erre is.

2 kedvelés

Hát igen, egyre többször derül ki, hogy a jóslatok bizony nem válnak be. Valahogy lelassult a fejlesztés.
Tényleg leállhatnának ezzel a kényszeres évenkénti új verzió kiadással. Az iPad és a Mac modellek egész jól elvannak úgy, hogy csak 2-3 évente frissítik az egyes verziókat.

1 kedvelés

Persze! Majd pont egy ilyen csicska “Rambo” mondja meg a tutit! :rofl::joy: Hagyjuk már ezeket a kamu szarokat! Majd kiderul miért késik az idei modell és persze a pontos adatok a készülékkel kapcsolatban. Szerintem egy jó kis cuccot dobtak össze most is, de majd kiderül mennyire éri meg váltani. S5-S6-rol nem biztos, de 4-től vissza viszont simán.

Pontosan!

nem egy ilyen csicska “Rambo” mondta meg, hanem az Xcode.

Az nem lehet, hogy az is frissül majd mikor kiadásra kerül az új watch?
Talán rájöttek arra ,hogy onnan kerül ki a legtöbb infó.

az Xcode már frissült, olyan készülékek vannak benne, amelyek eddig nem voltak.